Graven och Valborgs

Som sagt var den 29:e var vi till pappas grav. Vi tände ljus och satte dit en bukett med röda rosor. Det blev så fint. Tack även till dig Rickard som är till graven, så fint gjort av dig.

Efter jag och barnen gjort fint på graven så gick vi ner till älven för att äta "morfars" plättar som vi alltid äter på han födelsedag. Och det är något som vi alltid kommer att göra. Ingen gjorde så goda plättar som morfar. Och det var verkligen något han gillade att bjuda oss på.......och tvinga oss att äta:
-"bara" en till, snälla ni kan ju inte vara mätta redan.
Och så åt man en till, och en till.....

Det var jätte mysigt nere vid älven och solen lyste så fint. En ekorre gjorde oss besök och lekte kurragömma med oss. Sedan åkte Kim och Alexandra vidare till sin pappa. Där dom skulle fira Valborgs. 

Själva Valborgs för oss firades med Henriksson´s. Det var tänkt att vi tjejer först skulle shoppa i Umeå medans killarna var på V75. Men Marika var inte rikigt 100 ännu från sin parasit magsjuka så vi stannade hemma och shoppade loss i staan istället. Och det var trevligt det med. Sedan åkte vi hem för att göra klart inför grillningen när våra karlar skulle komma hem från Umeå. Glada i hågen kom dom båda hem med en vinst i fickan......

Alla bilderna nedan är från Marikas blogg:



Grillning, musik och trevligt sällskap då blir det en bra och mysig Valborgs. Sedan kom Kim tvärt förbi så man fick säga hej till honom......men snabbt cyklade han iväg med sina kompisar igen.
När sedan alla andra gick hem från sina valborgsfiranden, då gick vi ut och grillade korv. Det var riktigt mysigt. Ingen stor brasa men den värmde skönt den med. 

 

Kommentarer
Postat av: Marika

Vilken toppen dag det blev!

Tack ska ni ha, ni är ju bara såå bra! Kram

2011-05-01 @ 21:20:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0