Jag fick låna en ängel.....

Grattis älskade pappa på 65-årsdagen......tänk om jag ändå fick säga det till honom.
Tänk om jag fick krama om honom och ge en grattis kram.
Tänk om.....du endå fanns kvar hos oss.
Tänk om.....jag fick säga hejdå, bara en sista gång.

Men jag fick iallafall låna en ängel......en ängel som lärde mig att ge kärlek, en ängel som fick mig att le.
Nu är han min egen lilla skyddsängel.......min älskade pappa som lämnade oss alldeles för tidigt.

Pappas begravning i Vietnamn. Det går inte med ord beskriva hur fin den var.

Kommer att åka till graven och lägga den finaste och rödaste rosen, tända ett ljus. Tårarn kommer att rinnna på min kind samtidigt som jag säger:
-Pappa! Jag älskar och saknar dig så mycket! Grattis på 65-årsdagen, älskade pappa!

En älskad och saknad morfar. För var det något som verkligen betydde allt för honom så var det hans 3 barnbarn.

Tilde och morfar

Alexandra och morfar

Kim och morfar

Sista bilden på barnbarnen och morfar.


På pappas gravsten står det:
Tack älskade pappa, morfar och vän. När livet är slut ses vi igen.

-Grattis pappa på din stora dag, älskar dig!  


Tusen tack gulliga ni!

Äntligen helg igen! Jag älskar verkligen när torsdagen är här och jag vet att min ledighet börjar. Och det här har ju varit en hur bra torsdag som helst.

Det börjar med massage på Daggdroppen SPA. Hur skönt som helst.
Sedan kom Svt till Aurum och spelade in ett repotage som skulle sändas ikväll angående att vi har köpt ett eget reningsverk.

Sedan så slutar jag redan vid lunchtid, tyvärr försvann solen. Men det blev bra iallafall. Jag och Marika åkte upp till Solbacken. Där inhandhandlades ett par skor till Alexandra och en sommar blomma. 

Farmor kom på besök så då blev det kaffe och bullar.  Sedan traskade jag över till Denise med alla chipspåsarna som hon skulle få.  
Och då har hon i sin tur 2 st fribiljetter till V75 i Umeå på lördag som hon ville ge till oss.
-Tusen tack gulliga du, det var jätte snällt!
Perra och Henke skall nämligen på travet och vi kvinnor skall shoppa i Umeå på lördag.

Extra glad är nog kim idag han FICK nämligen en cyklel.
"Precis en sån cykel som han ville ha, en sån cykel som alla andra har"
Tusen tack gulliga Rolf. Inte en krona ville han ha för den skulle ju "slängas".
Så lite svart färg och lite puts så blir den hur fin som helst 

Så nu ska vi sätta ut Kim´s cykel på blocket. Känns lite underligt att han vill ha en gammal cykel när han har en ny? Men man ska ju inte förstå allt som mamma........
Har varit på Alexandras föräldramöte ikväll. Där är det oxå en sak som jag inte förstår:
-Ska vi bestämma vad klassen skall göra för sina pengar? Hallå! Det skall väl eleverna få göra själva!
Dom har nämligen varit jätte duktiga och samlat ihop närmare 17000:- i klasskassan.
-Bra jobbat av er elever!
-Gör nu något riktigt kul.....något som NI vill göra!

Imorgon är dagen då min pappa föddes.....
Imorgon är dagen då min pappa skulle ha fyllt 65 år.....
Imorgon är det 3 år sedan jag hade pappas begravning.....
Imorgon är dagen då jag sitter vid din grav med en ros i min hand och en tår på min kind.....
.......jag fick låna en ängel, och han lämnade sitt leende på vår jord.....


Jepp! Nu är det bokat!

Oj, dagarna bara rinner iväg.....snart är det helg igen. Tjohoo!

Iallafall så kom Denise och Alva på besök i måndags. Vi satt ute på vår altan och pratade över flera koppar kaffe och även en lunch. Alva är ju för roligt. Hon är så lill-gammal när hon pratar......för att inte tal om hur söt hon är.

Sedan var vi bjudna hem till farfars på påskmiddag. Och som vanligt så var det så fint dukat.

-Tack farmor och farfar för en fin avslutning på påsken!
Maten var enorm, och som vanligt så blir man alldeles för mätt.
Och för barnen blev det att söka påskägg som påskharen hade gömt.

På kvällen fick Tilde feber och ont i huvudet så hon har varit hemma både igår och idag från skolan.

Och idag har jag och Henke bokat.............en som kommer och städar varannan vecka. Och det kommer att bli helt underbart att komma hem och det är städat. Vi har pratat om det ett tag nu och idag så bokade Henke fast vilket städbolag det blir och vilka dagar. Helt underbart skönt! Ja, det är helt klart värt varje krona. Vi har haft det tidigare och både jag och Henke har pratat om att vi båda vill börja om med det igen......iallafall 2 ggr i månaden. Så nu är det bara att invänta den 12:e maj.........

Hm, vad har mer hänt? Jag var inbjuden på en kundträff ikväll. Och där fick jag en hel del chipspåsar av en säljare. Och gissa vem som skall få dom? Jag vet nämligen en som älskar dessa chips......hon börjar på D och slutar på enise.

Henke och Perra är bjudna till Scandic på middag och se fotboll (Barcelona) på storbildsskärm. Så dom kommer nog inte cyklades hem förrän senare ikväll om jag känner dom rätt. Så jag passar nog på att göra en tidig kväll och säger godnatt. 

Söndag, åter en solig dag

Alla sover som stockar i det här huset utom jag.....
Men snart tror jag att jag skall gå upp och väcka dom klockan är ju 10. Eller det blir nog Henke jag väcker, tonåringarna får fortsätta sova. Och på tal om tonåringar. Inte underligt att Kim har ont i sina ben och knän i vinter. Killen har vuxit 9 cm på 1 år......2 cm till så är han längre än mamma.
-Ja, jag vet det kan ju inte vara svårt. (fniss) 
Men det är som lite lustigt när ens barn börjar växa om en.......dom små gulliga liven som var så små i ens famn......men det är väl det som är tjusningen som föräldrer, se och följa ens barn dom när växer upp i livet. Och man ska vara glad som får göra det. För alla har inte fått den äran.

Idag blir det att fortsätta ta det lungt och njuta i solen. Inga måsten, bara njuta. Sen blir äntligen träning på 360.....det är snart 1½ vecka sedan jag tränade, suck! Men man måste lyssna på sin kropp och det har jag verkligen gjort den här veckan. Men nu är vi på gång igen.

Tror jag ska ta min kaffe kopp ut till solen på altan.........men först vecka Henke.

Påskharen på besök....flera gånger om

Påsklördagen började med att påskharen kom med varsina stora påskägg till barnen. Och i år var dom stora och fyllda både med smått och gott, godis, dricka, bio, tidning och kläder eller presentkort. Det var en snäll påskhare i år.....
För den kom även på "besök" till Henke med en vinst på travet, stort grattis! Men största vinst glädjen kom nog från Kennnet som hojtade glatt i luren:
-Tjohoooooo!
Och att höra någon bli så glad, det glädjer verkligen ens hjärta mer än vinsten.

Men morgonen började förutom att påskharen kom på besök. Att Per & Marina kom på besök, trevligt. Så medans vi andra åt frukost på altan, så drack dom kaffe. Det var helt underbart varmt ute, älskar verkligen  när man kan sitte ute och äta på altan.

Påskharen kom även på besök till min gulliga mamma som jag skickade blommor till. Men jag säger till er som skall skicka blommor till Piteå......Det är allt men inte lätt. Dom krånglar till det riktigt ordentligt.......

Till påsken så hör det alltid till att vi äter en liten påskbuffé. Och det är vldigt uppskattat av barnen. Specielt av dom som älskar lax och sill. Dom andra håller sig till köttbullar och prinskorven.


Henke vann även sen på pokern som vi spelade hemma hos Henriksson´s. Så han hade verkligen turen på sin sida igår.......skulle han ha köpt en trisslott hade han säkert vunnit på den oxå.


Oj, vad man hinner mycket...

....när båda 2 är lediga. Jag och Henke har gjort så mycket sen han kom hem. När jag steg upp på morgonen så gjorde jag bort all torsdagsstädning. Henke åkte och påskhandlade så nu är frysen och kylen full med mycket smått och gott inför helgen. Sen så började vi att:
Målade den svarta väggen i hallen till vit. Eller jag började måla......sedan kom "någon" och tog över. Ni kan ju alla gissa vem.......Det blev genast mycket ljusare och finare.

Torkade alla fönster in- och utsidan och bytte alla gardiner, så himla skönt att det är gjort. Tycker verkligen inte om att torka fönster. Men mellan skall oxå tas, men det får bli en annan gång.

Henke monterade ihop vår nya utegrupp som vi skall ha på framsidan. Det var inte bara en del......det var tusen olika delar.

Det tog exakt 4 timmar att sätta ihop alla delarna. Under tiden så skickade Perra en bild......deras grupp gick att sätta ihop på 30 min (fniss) Det var dock inte lika många delar på den, men även den var jätte fin. 
Tror att vi ska bjuda mamma på middag och gulla med henne om att sy om dynorna till svarta.
Då blir det verkligen tummen upp.
 
Nu fattas det bara lite vår blommor till krukorna ute. Det får inhandlas på lördag för allt har väl stängt på fredag, eller? 


Påskärring!

Idag är jag inte så mycket till Avatar längre, men dock en påskkärring!

Men om vi först skall gå in på Avatar ämnet så måste jag faktiskt skratta lite åt saken. Hur ens kropp kan göra snabba förändringar. Eller är det någon från ovan som vill ge mig en snabb liten vink om hur det skulle kunna se ut.......med lite inplatat och botex (fniss)

För när jag hade har som mest i ansiktet så var varje lite rynka utslätad, och när jag sitter och äter middag så känner jag att min bh är helt plötsligt så trång. Går in på toa och skrattar när jag ser mig i spegeln....eller som Henke sa:
-Vhov! Med ett sort leende.
All vätska från ansiktet hade helt plötsligt hittat en ny plats......i mina bröst.....för att snabbt sjunka ner till magen.

Så när jag vaknade imorse så var dom (brösten) på sin vanliga plats igen......liiiite längre ner.
Så nu är det bara att vänta till imorgon, då är det väl bena som har all vätska. För enligt sköterskan så vandrar det neråt......fatta hur min hjärna skulle vara om vätskan skulle hamna där......väldigt klok skulle jag bli, eller?
Nä det är inget att skämta om men nu efteråt så känns det lite komiskt.....som om man har drömt allt.
Vad det har varit för en liten revolt i min kropp får vi nog aldrig veta......

Idag har jag varit påskkärring på jobbet och gett en liten påskpåse till dom anställda. Jag älskar verkligen att ge bort saker, att se glädjen kan få mig att må så gott.

Har även 3 st påskägg som jag kommer att ge bort till juntabrudarna ikväll. Bara för att jag vill och att jag vet att dom är ena riktiga gottegrisar..........

(Och jag kan bara meddela att glädjen blev stor)

Avatar, men en välidgt kort Avatar!

.....inte undra på att jag inte kunde sova på natten. Min kropp hade fått någon typ av allergisk reaktion och fyllt vätska under huden. Jag såg inte klok ut när jag tittade mig i spegeln. Jag såg ut som en Avatar sa Henke. Men en väldigt kort Avatar. Han skrattade men jag tyckte inte alls att det var roligt. Jag såg ju inte klok ut......

Ville verkligen bara gömma mig. Och det gjorde jag oxå, i skogen med Tilde.
Jag ringde 1177 och sköterskan sa att jag skulle ta det lungt och lyssna på kroppen. Jag skulle vila och ta det lungt. Fick jag minsta lilla ont i huvudet eller hjärtklappning skulle jag åka upp till akuten. Men inga sådana sytomer skrek min kropp om. Däremot så blev jag väldigt trött.....
Men tur det finns en skog, där träffar man inte så mycket folk. Där plockade vi lite ris och även blåbärsris så vi kunde göra lite påskfint här hemma.


Firmafest alá Aurum

När vi kom hem från Spanien så var det bara att packa upp allt och ladda för kvällens firmafest. Men först blev det mys i soffan med Tilde och kramas med henne en stund. Dom andra barnen var hos Micke så dom kunde vi inte kramas med. Förutom med Alexandra som efter en stund kom hem......för hon skulle ju oxå vara med på firmafesten. Oj, det är verkligen ett tecken på att man börjar ha gamla barn..... mor och dotter på samma firmafest. Men det var jätte kul.

Först samlades vi alla på Aurum för att sedan ta oss till Leos där alla trodde vi bara skulle leka. Men det var även en till liten sak inbokat. Nämligen gå in i en "studio" och spela in en skiva. Dock inte för alla utom bara för Anna (som slutar) och Linda (som fyllt 40) Och efter lite fnitter och pirrigt i magen så tog dom ton och sjöng. Och jag tror faktiskt att båda 2 tyckte det var jätte roligt tillslut och framför allt när dom sedan höll i varsin cd-skiva med dom själva på skivomslaget.

Dom fick själva välja vilken låt dom ville sjunga.

Och dom var verkligen jätte duktiga.

Alla fansen samlade för att lyssna.

Sedan var det 5-kamp som gällde. Och jag kan säga att på Aurum gillar ingen att förlora, där vill alla vinna. Så det blev en hård strid och kamp mellan lagen. Men alla hade roligt och alla kunde vara med.



Efteråt så var det bokat bord på Allstars. Där alla fick beställa in vad dom ville ha att äta och dricka.




Mätta och belåtna så blev det sedan "hemma hos". Vi har nämligen 3 st i arbetsgänget som nyligen har köpt varsina hus. Och nu ville vi alla se hur dom bodde. Det var verkligen jätte fint hos alla, med allas egen lilla stil. Och det är ju det som är så roligt att se.

Sent hemma igen och trött efter resan så kom vi oss i säng kl 01:00.....men jag kunde bara inte somna..... 


Spanien, Barcelona och Girona!

Jag och Marina fick en weekend till Barcelona av våra fina karlar när vi fyllde år. Vi visste båda 2 att vi hade fått lika. Vi brukar väldigt ofta få likadana presenter när vi fyller år.

Men oj vad en weekend går fort. Specielt när man har så trevligt och mysigt. Sol, värme och fina vänner. Här kommer några bilder från vår vistelse. Vi har ätit gott, shoppat (såklart) och bara njutigt av stunden i en underbar värme.

Max 10 kg fick packningen väga.....suck, då var det bara att lämna alla skor hemma.
Triumfbågen? Trodde den var i Frankrike. Men tydligen finns den även i Spanien.

Vi bodde på Catalonia Ramblas. Ett jätte fint hotellet som jag varmt rekomenderar till er som funderar på att åka till Barcelona. Det var jätte fint och jag behövde inte gå på tå (fniss)

Hungrig blir man och självklart belv det Tapas!

Hotellet bjöd oss på frukosten. Och det var ingen dålig frukost. Oj, det fanns verkligen allt utan plättar som Henke saknade. Men det fanns mycket annat gott.

Så underbart men sol och värme. Solterassen var lika fin som resten av hotellet. Och vilka underbara och fina solstolar. Vill ha!

Det var bara karlarna som tog ett dopp i poolen.

En drink vid poolkanten är ju en självklar grej vid varje tripp.

Vi gjorde så mycket sist vi var i Barcelona men vi hade inte gjort ett besök i Park Guarden. Så det blev ett litet tripp dit denna gång, till Mosaik staden....

2 karlar som ständigt tänkte på mat.




Helt underbar fin lobby på hotellet, och 2 underbart fina karlar hittade jag sittandes där!

Tusen tack till Per och Marina för en jätte trevlig weekend med er. Och tusen tack till min underbara karl som gav mig denna resa. Det gör vi väl om igen, eller hur?


Hoppsan vad veckan har gått fort!

Hoppsan......veckan är redan slut, nästan!
Jag har inte hunnit blogga i veckan, tiden bara rinner iväg.
Kim har haft sin praktik under veckan. Först var han på Leos sedan var han kock på Aurum. Han var jätte duktig på båda ställerna och av någon konstig anledning tyckte många att han var väldigt lik mamma. Eller var det söt som mamma? (fniss)

Perra han vet vad vi tjejer vill ha. Så gissa om jag blev glad när jag fick ett sms från Marika:
-Vill du hänga med på hockey? Vi blir bjudna.
Än en gång tusen tack. Och kvällens nationalsång sjöngs av Brolle.
 




Lunch hos Syster Yster!

Känner som om jag måste göra en liten förklaring när det gäller alla mina syskon....eftersom många vet att min pappa hade ju bara ett barn......och det var jag.
Saken är den att mamma har några fler barn....nämligen totalt 6 barn med mig. Det är min storebror Ludde som bor i Stockholm, Peter (Åland) som tyvärr lämnade jordelivet som ni alla vet, men som finns varmt om hjärtat, jag Jenny, lillebror Andreas i Drängsmark, lillasyster i Piteå och lillebror Johannes några mil från Umeå. Ja, jag vet vi är verkligen utspridda i detta avlånga land.......önskar många gånger att alla bodde närmare.
Hoppas att ni nu alla förstår den kompliserade historian om mig som både ensambarn och en som har många syskon.......Vår mamma har gjort ett bra jobb, tack gulliga mamma!  

Idag blev vi bjudna på lunch hemma hos lillasyster Sandra i Piteå. Vi åkte efter att Alexandra hade jobbar klart. Det var första gången som vi var dit så vi skulle köra "sakta" så den andra bilen bakom oss skulle hinna ikapp oss och visa oss vägen. Men dom körde en annan väg......hur tänkte dom då? (fniss)

Jag funderade länge vad jag skulle ge min lillasyster......och vad passar bättre till en som är arbetslös än ett presentkort på COOP.
-Hoppas du hittar något gott att köpa. Kram!

Alexandra hade hittat på en annan bra present. Popcorn, popcornkrydda och tändstickor.
Min syrra är nämligen i skogen minst 3 dagar i veckan. Så det går åt mycket tändstickor.  

Det bjöds på mammas goda älgskav, sallad och potatis. Till dessert bjöds det på en god cheescake och en god kladdkaka som var nyttig. Ni läste rätt, nyttig och god på samma gång!

Sedan var vi snabbt tvungna att tacka för oss och åka hemåt eftersom Tilde skulle vara på dansen kl 15.

Till Malin och Ylva!

Så roligt att även ni läser min blogg:

ylva om En jättegod Vinegrette:

Underbar vinegrette! Min man blev så lycklig, sa att det tar honom tillbaka till Finland där de tydligen alltid serverar just sån här sås till sallad:)
Tacktack

Svar: Så roligt Ylva att höra. Tycker själv att den är jätte god och använder den flitigt på sommaren. Min bror bodde på Åland så jag har finska brorsbarn. Hälsa din man. Kram Jenny.

*********************************************

Malin om Mm, jag vet!:

Hej. Fin blogg. Jag har läst den ett tag nu. Jag har dock en fråga. För ett bra tag sen när jag läste den gjorde ni om i din äldsta dotters rum och jag bara älskar den randiga tapeten. Vad heter den? och vart är den köpt? =)
MVH
Malin

Svar: Så roligt att du tyckte om tapeten Malin. Den är köpt på Färg & Tapet och heter Decor Maison kollektion Spirit.
Vi har dock satt tapeten längst efter väggen istället för lodrätt. Lycka till!

En heldag alá Henriksson

Igår var det en heldag med Henriksson, och då menar jag verkligen en heldag. Det började med att vi på morgonen åkte till 360 och tränade allihopa tillsammans, även Henke var med oss. Det var jätte trevligt att kunna vara samtidigt och träna. Och det var inte sista gången som Henke följer med, han har inget val hihihi. Vem vet kanske även han byter träningslokal en vacker dag. Eller vem vet, det kanske regnar då!

Efter träningen promenerade vi in till stan.  Där bjöds vi fruar på lunch. Lunch en lördag innebär även travtippning. Efter lunchen så blev det snabbshopping för mig och Marika. Glada och nöjda gick vi till bilen med varsina påsar. Varför det inte blev så länga på stan var för att vi skulle hinna handla och hem innan hockeyn började. Hur det gick i hockeyn det vet ni alla, suck! Tur vi kunde njuta av solen mellan perioderna.


Efter hockeyn så var det dax för middag. Vi tjejer skulle göra förätt och dessert, killarna skulle bjuda på grillat. Våra karlar hade synpunkter på vår förätt, förstår inte varför (fniss). Kanske inte så avanserad men det är dock tanken som räknas eller? Nä, om sanningen skall fram så gav vi inte så mycket energi till just förrätten. 

Karlarna bjöd på en jätte god helgrillad fläskfilé med alla dess tillbehöver. Och ett gott vin.....som även denna gång Henke smakade från.

Karlarn tyckte om vår dessert och gav oss full pott. Het annanas med coco glass.

Efter middagen så spelade vi kort och skrattade oss till småtimmarna. 
Tusen tack för en trevlig dag och kväll tillsammans. Och som man säger ett gott skratt förlänger livet.   
 

Barcelona.....om 1 vecka!

Ikväll var Per och Marina hos oss och vi bokade de 2 hotell som vi kommer att bo på under vår weekend nästa helg i Barcelona. Gissa om jag längtar? Det ska bli jätte trevligt att få åka dit igen med Per och Marina. Förra gången vi var där så han vi göra allt som man ska hinna, förutom att besöka parken som är uppbyggd av mosaik.
Den kommer vi att besöka den här trippen. Sedan blir det bara att sola, slappa och shoppa........men framför allt att bara må gott! Och njuta i 20 graders värme och sol.

Imorgon blir det en fullspäckad dag. Först kommer vi att åka på 360 ovh träna med Henriksson´s. Sedan lunch med travtippning. Handla mat och se hockey. Kvällensmeny kommer att vara grillat som våra karlar kommer att bjuda på. Förrätten och desserten kommer jag och Marika att "koka" ihop. Jag kan avslöja att det kommer bla att bli het annanas med coco glass, mmm!

Pyjamas(party)

Gäääääsp! Så trött man är när väckaren ringer varje morgon......trots att man gör en tidig kväll. Eller sover man för mycket? Har hört att man blir trött även av det?!? Inte lätt att veta.

Iallafall så har jag hunnit shoppa lite till jobbet idag......14 nya konferensstolar, catching!
Sedan kommer det även ett nytt bord och orangefärgade ljuslyktor som Ronny shoppade. Tror vi gillar att shoppa och inreda lika mycket båda 2. Men han skrattar alltid åt mig och säger:
-Henke kan inte ha det lätt (fniss) 

Henke var och klippte sig idag, jätte jätte kort....och mörkt. Det blev så fint. Men för mig är han alltid värdens finaste. Men jag tycker om när han är nystylad.

Efter jobbet åkte jag och Henke till Jysk för att inhandla 4 st stolar och 2 st blomkrukor (har redan 2 likadana men ville ha 2 till framsidan oxå). Så nu Per och Marika har vi egna stolar till våra kalas, så vi inte behöver låna era jämt. (fniss)


Ikväll var det hockey så det var inte många minuter som Henke var hemma innan han fick skjuts av Henrikssons upp till ladan. Här var det pyjamas(party) och hockey. Sa till Henke på vägen hem att jag ville sitta i mina pyjamas byxor och se hockeyn.
-Nä, sa Henke. Det kan du ju inte du ska ju får främmande.
-Och?!? Det är väl klart att jag kan.....Denise kommer säkert över i sina.
Och mycket riktigt. Där satt vi helt plötsligt båda 2 i soffan med pyjamas byxor. Enligt Erik så var vi rätt så snygga i våra byxor och svåra att ta kort på. (fniss)

Hur söt får man vara?

Ännu mer firande

Igår så var jag och Marika och tränade på 360. Det är jätte roligt att komma igång igen och att ha en som peppar en. Nu jäklar ska jag inte ge upp. Hm, eller? Bäst att jag inte lovar något för jag har väldigt lätt för att sätta mig ner i soffan och mysa med en kopp gott kaffe med en chokladbit istället.
-Nä, Marika! Du får allt se till att jag kommer mig iväg och dra mig dit när du märker dom tendenserna.

Idag har solen gjort sitt bästa för att fortsätta tina bort den snön som vi har kvar. Och det gillas. Jag längtar till sommaren och allt som hör den till. 

Kvällen bjöd på besök av både Henrikssons och Lundmark/Börjesson, trevligt.
Det bjöds även på fruktsallad med glass och limecremé.

Goa och fina Marina och Per kom med ett paket till mig. Helt perfekt innehåll i paketet, gillas verkligen. 
Tusen tack fina Marina & Per.

Och självklart hade vi ett paket till fina och gulliga Marina. 

Jag har även "fått ett litet paket" av min gulliga man igår. Helt perfekt, nu kan jag oxå lyssna på musik när jag tränar...........när jag inte sitter i soffan med en kaffekopp. 

En trevlig helg i Malå.

Vi har flera år i följd åkt iväg under påsken och åkt slalom. Men i år är påsken så sent så vi har nu gjort årets "slalomtripp" i helgen. Detta år som förra året i Malå. Det har varit en jätte trevlig helg med goa vänners sällskap.

Jag var tvungen att försöka dra ett litet aprilskämt innan vi åkte om att det var felbokat på hotellet och att det inte skulle bli någon slalom. Hm, några gick på det en liten stund, några inte hihihihi. Men man får ju luras denna dag, eller hur? Iallafall så åkte vi och Henrikssons efter frukosten. Bilarna var packade som om vi skulle vara borta minst i 1 vecka var. Varför blir det alltid så mycket packning?

Vi åt lunch i backen och åkte hela dagen. När vi gick tillbaka till hotellet kom Carlssons. 


Alla gjorde vi oss klara inför middagen på hotellet. Men dess förinnan så han vi med en liten skåål på rummet.

Lördagen bjöd på hotellfrukost innan vi traskade upp till backen. Tyvärr så bjöds vi på lite regn under fm, men som snabbt avtog. Några åk i backen hanns med innan det var dax att bjuda på lite "kalas"lunch i backen. Istället för att bjuda på fika när jag fyllde år så blev det varmkorv med bröd i backen.
 
Och så fick jag en present från Carlssons, eller rättare sagt från Veronica:

Marika och Perra uppvaktade mig hemma......hihih Marika ville inte ha både stavar och paket i backen.
Vem har sagt att man inte kan tippa och kolla på trav i backen?

Lucas fick även han prova på att åka lite slalom. Det ska börjas i tid.

Efter allt åkande i backen så var vi alla sugna på att få ta oss ett dopp i varmvattenpoolen som är ute. Hur härligt som helst. Och barnen tyckte det var roligt att bada ute....och en del gick ut på snön, bbrrrr! Tur att poolen var väldigt varm.

Kim badar i snön. (från Marikas blogg)

God middag och sedan en lång pratstund, skratt och även kortspel innan det var dax att gå och knyta sig igen. Nu är det så att några har sovit väldigt gott, några har sovit med snarkande karlar.....vi nämner inga namn. Vi vet vem dom är......dom snarkande karlarna som har stört sina fruars sömn. Konstigt att man kan snarka så mycket efter bara en öl i bastun? Hm?

Söndagen bjöd på sol och vackert väder, helt underbart!


Extra roligt var att Alexandra började att åka slalom igen. Hon tyckte det var hur roligt som helst.
Roligt var även att Alexandras kompis Ingrid följde oss i helgen.

Hittade en bekant kille liggandes i backen.

Några goa vänner (från Marikas blogg)

Och här har ni brudarna "Swisch"

Men tiden går fort när man har kul och trevligt. Så hux flux var det dax att packa bilarna igen för att åka  hemåt.Det har varit en helt underbar och trevlig helg med goa vänners sällskap. Men det är ju det som är livet, att umgås och må gott. Att träffas och ha roligt ihop. Inga måsten, bara njuta av stunden.

Jag och Henke (från Marikas blogg)

Väl hemma igen så började vi genast att packa upp allt. Rengjorde all slalomutrustning, tvättade upp alla vinterkläder och imorgon skall allt hängas och ställas bort. Nu är våren här och nu blir det ingen mer slalom den här säsongen. Längtar efter sommaren men kommer att sakna slalomen.  


RSS 2.0