Vilken underbar helg

Fredag och lördag har varit helt fantastiska dagar på alla sätt och vis. Och framför allt för att det har varit helt underbart sommarväder. Och sommarens första badutflykt.

Fredagen började med att Tilde fick bjuda på glass i kassen.

Här är 2 väldigt glada tjejer som längtar till sommarlovet.

Jag tyckte att fröken hade 2 bra ordspråk på tavlan. Tänkvärt för både barn och vuxna.

Sedan åkte jag iväg till jobbet för att bla göra klart lite inför sommaren. Men snabbt efter lunch så åkte jag in till stan för att få chansen att sitta vid älven och mysa med mina fina tjejer i solens härliga värme. Och helt plötsligt så hade vi besök av en lika fin kille...... nämligen Kim. Som hade sett att vi såg där och kom förbi och sa hej.
Tyvärr så hade vi redan hunnit äta upp mjukglassen då......
 
Kvällen avslutades med att vi åkte med Henrikssons en sväng runt stan. Det var ju helt rätt väder för att åka cab. Ni kan ju gissa om jag har en karl som är sugen på att köpa en egen......hm.

Lördagen bjöd på lika fint väder och värme. Så underbar och härligt. Förstår mer och mer att jag längtar till den dagen man kan börja vara mer utomlands under årets kallaste dagar. Tilde hade skoldag under lördagen eftersom det var årets Anderstorpsdag. Och som vanligt så invigs den med ett fint sambatåg.


Och vem var där om inte Lucas med familj. Han bjöd Henke på godis

Men med denna värme så vill man gärna söka sig mot vatten. Och vad passar bättre än att sätta sig nere vid älven med en god sallad till lunch och trevligt sällskap. Ni som inte har varit till bryggarbacken borde verkligen gå dit och titta. Det är så fint där nu. Och det är så mysigt med båtar som kommer och far. Gummibåtar som kommer flytandes, man ser att dom njuter så gott. Ja, det är verkligen fint och mysigt där nu.


Det blev en gemensam grillmiddag med Henrikssons efter travet. Sedan cyklade vi till Falkträsket för att dom som ville skulle få ta ett kvällsdopp i sommarens härliga kvälls värme. 

Självklart hade vi en picknick korg med oss med bla kex, ost och jordgubbar.


2 tjejer som verkligen gillar att fota är dessa 2 brudar. Här sitter dom med varsin systemkamera.

Sedan vid 22 tiden var det dax att cykla hemåt igen. Fortfarande var det varmt i luften och helt underbart ute. Hoppas verkligen att sommaren kommer att bjuda på fler sådana kvällar.


Kommentarer
Postat av: Marika

Åter igen har vi fått uppleva en fantastiskt trevlig och mysig helg tillsammans med er! Den har verkligen varit innehållsrik! Stora kramen till er våra fina vänner <3

2011-06-12 @ 22:55:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0