Kallholmens Maltbryggeri

Idag blev det Vitbergsbadet och kusin träff. Kusin Ellen från Göteborg har kommit hit tillsammans med farfars när dom åkte hem i söndags. Så nu får kusinerna träffas och ha roligt under en veckas tid. Och det kommer säkert att hinnas med en hel del. Ikväll var det biobesök på schemat.


Jag har sagt det förr och jag säger det igen. Vi har verkligen tur att ha så många fina vänner runt om oss. Och 2 av dom vännerna heter Per och Marina. Henke fick en lapp när han fyllde år om att vi skulle bli bjudna på middag den 28 juni.......

Så ikväll kl 18:30 skulle vi vara klara för avfärd mot Kallholmen. Det var tom ordnat en chaufför till kvällen, nämligen Melker.

Vi blev upphämtade och skjutsade till Kallholmens Maltbryggeri. Där fick vi en stunds genom gång och förklaring när det gäller bryggning av öl. Faktiskt väldigt intressant.


Givetvis fick vi även provsmaka en färska Pale Ale, den var god.

Slutligen hamnar ölen färdig för leveranns.

Sedan blev vi bjudna på middag på Kallholmens Maltbryggeri Restaurang och Pub. Vilken enormt fin utsikt och ett så mysigt ställe. Man har havet just utanför restaurangen. Så vill ni njuta av god mat och höra havets vågskvalp ska ni åka hit i sommar. Jag kan varmt rekomendera röding, den var super god.
Vi hade med oss ett litet paket till Per. En Kallholmens Maltbryggeri kylbag, som han själv får fylla med öl (fniss) Och en biokväll, med sin sambo och oss.

Tusen tusen tack gulliga ni. Det var en jätte mysig kväll.  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0