Examen och sommarlov!

Nu har alla barnen haft sina examen. Det började igår kväll med Kim som nu gick ut 7:an. Fattar inte att den lilla busiga killen har blivit så stor och börjat bredda sina vingar. Man har verkligen inga små barn längre.
Kim´s examens present för ett bra jobb i skolan detta år blev en omgång i paintball.

Sedan var det Alexandras tur att få gå in och höra den blomstertid nu kommer och få sitt slut betyg. Att hon börjar gymnasiet den lilla tjejen, det kan man heller inte fatta. Önskar henne all lycka till i gymnasiet.
Alexandras examenspresent för ett enormt bra jobb i 9:an var att antingen fara till Cape East på övernattning, middag och SPA-behandling. Eller en weekend till Stockholm. Hon får själv välja vilket som.

Alexandras klass hade samlig efter avslutad examen. Det blev ett jätte mysigt och trevligt avslut för klassen som nu kommer att gå alla åt varsitt håll.


Och idag vet det äntligen Tildes tur att få sommar lov. Och att den lilla "knubben" som morbor Peter alltid kallade henne för, nu går ut 4:an det är ju oxå helt overkligt. Det är bara att inse, åren går så fort när man har blivit förälder. Tilde har oxå gjort ett bra år i skolan och hade önskat sig en fjärrutlösare till sin systemkamera och det var precis det som var i hennes examenspaket.

Önskar alla mina fina och gulliga barn ett varmt och härligt sommarlov.
-Älskar er alla!


Som vanligt så åkte vi iväg och hade fika med oss för att inviga sommarlovet på riktigt. Och det var riktigt mysigt när solen ville komma fram och skina över oss.

Bröderna Carlsson
 
Ida, Lucas och Liam, trevlig sommar på er!


Kommentarer
Postat av: Marika

Åter igen tack för att Ida fick följa med er!

Trevlig sommar till dig me' min fina och omtänksamma vän!

Men vi ska ju ses vid många tillfällen i sommar, det är då ett

som är säkert!!! Kramen

2011-06-15 @ 22:18:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0