Vilken fin och underbar Nyårsafton med hela familjen.


Jag hade som sagt var gett min familj en liten annorlund Nyårsafton. Vi brukar vara Per & Marina, och det brukar vara jätte trevligt. Men iår eftersom barnen inte var hemma till jul så ville jag göra något lite extra och bara vi. Så jag bokade in en övernatting i Piteå, äventyrsbadet och en nobelmiddag med underhållning.

Och jag kan säga utan att tveka:
-Det var värt varenda liten krona. Helt fantastiskt och trevligt var det.
Kan verkligen varmt rekomendera det till andra nästa nyårs. 

Här kommer dagen och kvällen i korthet och med lite bilder.

Vi hämtade barnen hemma hos sin Micke. Sedan styrde vi kosan mot Piteå. Tilde har så länge velat att vi skulle åka till Dollar Store så vi passade på att svänga förbi där innan vi checkade in.

Sedan blev det årets sista dopp och solning. Ja, ni läste rätt. Vi passade faktiskt på att sitta i Äventyrsbadets nya del, där man kan sola. Men jag tror inte att vi hann bli så bruna (fniss)
Det var skönt att det var inte mycket folk så det var nästan inga köer när man skulle åka i alla vattenrutschbanorna. 

Sedan upp på rummet för att göra oss i ordning för kvällen. Och som vanligt så hade jag tur att få bli sminkad av Alle. Det är väldigt skönt och praktiskt. Lite extra lyx. Alle hade även en enormt rolig och annorlunda text som hon ville att vi alla skulle lyssna på. Man blundade och sedan fick man vara med om lite "otäcka" saker. Tänk att hjärnan verkligen kan spela en ett litet spratt. Bara av att lyssna på en text.

Här är mina fina killar. I väntan på att få gå in och äta.

Nu till deras Nobelmiddag som dom så fint kallade det på hotellet. Och det var verkligen som en Nobelmiddag.
Först fick man komma in i det "vita" rummet med enormt mycket tända ljus överallt. Där minglade man i Champange och fick Hummercanape. Det var en jätte duktig pianist som spelade under tiden.

Våra enormt fina barn. Som minglade runt

När minglet var klart så gick man vidare till den stora salen med runda bord och kristallkronor i taket. Den del som dom trodde skulle bli kasinot innan det blev klart att det blev i Sundsvall. En jätte fin sal.
Dukningen var så fin så man ville knapp sätta sig, alla sällskap hade egna bord.
Här är kvällens meny:

Under hela middagen var det olika typer av underhållning, bra underhållning! Och det som var ett extra plus var att dom gjorde alltid en paus när det stod mat på bordet.

Son och mor.

Förätt: Jordärtskockssoppa med parmachips. Varmrätt: Oxfile och bakad potatis med örtcreme

Det var många olika desserter som kom in till barnen
Vaniljpannacotta med jordgubbar och champangegele.
Eller varför inte ett cocktaileglas med godis.

Vad sägs om chokldmousse med godisar.


Mina älskade barn.

Hm, vem kom på att vi skulle lyfta upp Tilde? (fniss)


En liten kyss vid 12 slaget.

Vid 12 slaget så var det självklart raket uppskjutning över havet. Jätte vacket att se, och det var inga små raketer. Sedan skålade vi in det nya året.

När vi står där och ska skålar och tittar på raketerna kommer det fram en främmande dam.
Jag hörde först inte vad hon sa, så hon fick säga det igen:
-Vill bara skåla med dig och säga att du har en jätte bra blogg!
(hon kom fram just när Henke skulle ta kort)

Ni kan ju gissa om jag såg ut som ett ?. Och jag måste faktiskt medge att det var ett roligt slut och som ett extra plus på kvällen. Och om sanningen skall fram så hade jag tänkt sluta nu med det nya året. Och enbart köra en sluten "Dagboks blogg". Men det var så roligt att höra så jag tror att jag kör ett tag till. Men kanske inte lika mycket som tidigare. Men vem vet.....det är ganska svårt att låta bli att skriva.

Hotellfrukost är ju aldrig fel.

Efter vi hade checkat ut skulle vi åka och besöka syrran. Men alla vet vi att det är dagen efter nyårsafton. Så hon tyckte att vi skulle komma en annan dag (fniss) Och det kan vi givetvis göra. Om inte annat så är hon ju skyldig oss en frukost i bröllopspresent sedan bröllopsfesten, mouaaaa! Så en tidig morgon, när hon minst anar det så står vi där.

När vi kom hem så ville både jag och Henke gå en prommis. Alla vägar bär til Rom, eller var det alla vägar går förbi Per & Marina. Vi hamnade iallafall hemma hos dom.


Kommentarer
Postat av: mamma

vad mysigt ni haft det

2011-01-01 @ 21:26:41
Postat av: Therese

Låter som ni verkligen hade en härlig nyårsafton,skoj! Vad skoj med damen som kommenterade din blogg,alltid skoj att få höra sånt. Hoppas du fortsätter blogga....alltid skoj att läsa. Kram

2011-01-01 @ 23:02:15
Postat av: Agnetha

Vilken underbar nyårsafton....såg att du blev jätte förvånad när jag ville skåla med dig :) jag hoppas verkligen att du fortsätter att blogga eftersom att du har en så trevlig blogg. Damen (från Skellefteå)

2011-01-02 @ 14:47:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0