Mycket firande i helgen

Helgen har varit i "firandes" tecken.

För i Fredags så fyllde Roger år. Så vi traskade över med ett paket. Och för en gångs skull så fick Roger ett paket som var till hemmet. Varför är det annars bara vi tjejer som får sådan paket? När jag berättade för Henke vad vi skulle ge Roger så sa han:
-Nä, det kan vi ju inte ge honom.
-Varför inte då?
-Nä, vi måste hitta på något annat.
Jag visste nämligen att Veronica vill ha en mixer med skål. Och det var just det som Roger fick. För varför är det bara vi tjejer som ska önska oss saker till hemmet? Och en mixer kan ju användas av dom båda. Nu är det ändrat på det. Mer presenter till hemmet till våra karlar (fniss)

Sedan bjöds det på Rogers goda semlor. En tradition som är lika god, år till år. Och om man kollar på Lucas så förstår man hur gott det är med semlor.

Lördag var även den inbokad för kalas. Denna gång var det Kim som skulle få bli firad. Han var hos sin pappa när han fyllde år. Frukost på sängen och ännu mer paket ( 1 års internet, 8G minneskort, och ett xbox spel)
Kim är jätte duktig på att göra tårtor. Så han fick göra sin egen födelesdagstårta. Den blev jätte god. Kan varmt rekomendera ICA´s chokladtårtbottnar, mums! 

Sedan kom Carlssons och firade Kim. För att sedan avlösas med släkten.

När allt kalasfika var över så var alla som slöa sillar resten av kvällen.

Idag efter vi ätit frukost så började jag och Henke att röja på nedervåningen. Alla skåpar och lådor på hela nedervåningen fick sig en genomgång. Det blev många soppåsar, vart kommer allt skräp ifrån?
Tilde som hade varit hos Towa på kalas blev kvar där över natten. Så henne fick vi hem först idag efter dansen.

Idag har vi tjuvstartat på Alla Hjärtansdag. Henke har nämligen bakat sin sockerkaka med nougat som han alltid gör till den här dagen. Och vad passar bättre än att bjuda några goda vänner på kaffe och en bit nougatsocker kakshjärta. Micke, Marina och Per kom över på kaffe ocn en pratstund.


Nu ska söndagen avslutas med en bra film i soffan. Imorgon börjar en ny arbetsvecka, som börjar med ett intressant möte med Visit Spanien och Visit Norge.


Kommentarer
Postat av: marika

Mycket firande...

Ni verkar ha haft en bra helg! Ses och hörs sen i veckan! Kram kram

2011-02-13 @ 22:24:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0