Alla hjärtans- och förlovningsdag

Idag är det Alla Hjärtans dag och vår 5:e förlovningsdag. Vi förlovade oss på en strand restaurang på Koh Chang ön i Thailand. Med andra ord 5 år sedan som Henke friade till mig. Det var tänkt att vi inom ett år skulle gifta oss. Men den sommaren bröt Henke ryggen. Ibland blir det inte som man har tänkt sig. Det var även mycket tråkigheter som hände inom släkt och vänner så bröllopsplaneran kom på sidan. Men vi är nu lyckligt gifta för snart ett ½ år sedan. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.

Koh Chang eller som den även heter Elefantön
Forlovningsresa i Thailand
Med på resan var våra fina vänner Per & Marina.
Forlovningsresa i Thailand
Och är man på andra sidan jordklotet så är det barnen som man längtar hem till.
Forlovningsresa i Thailand
Men idag har det firats Alla Hjärtans- och förlovningsdag här hemma. Lite kallare idag än för 5 år sedan. Där var det +30 grader, här -30 grader fattar ni temperatur skillnaden? Brrrrrr! Varför är det så länge kvar till sommaren?
 
Barnen fick jobba ihop sin present. Först med att leta och söka. Sedan lägga ihop puzzelbitarna.
Det blev en trevlig syskonkväll med mat och bio och hjärta med choklad.

Jag (och Marika) fick en lapp där det stod att vi skulle vara klara 9:30 på lördag den 19:e. Hm, bara vi nu kommer överrens om vilken lördag (fniss) Vi ska få vara med om en underbar upplevelse. Hm? Spännande.
Och givetvis även choklad  i mängder.

En boll kom rullandes.....Henke (och Perra) fick en lapp om att det var bokat show på Mensnight och att det bjuds på tilltugg efter showen. Givetvis ska vi fruar följa med på showen. För det är inte som på ladiesnight, där karlarna inte får följa med. Kommer att bli en trevlig kväll, med många glada skratt. Det kan jag lova.



Kommentarer
Postat av: marika

Hihihihi....kan inte annat än skratta! Hur läste jag..? Och sen när jag också hann känna för ett kort ögonblick, men Jenny då varför ska vi överraskas på olika lördagar..? Hmm....Kommer att bli skoj både på fredag och den där lördagen framöver! Kram kram

2011-02-15 @ 07:06:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0