Påskharen på besök....flera gånger om

Påsklördagen började med att påskharen kom med varsina stora påskägg till barnen. Och i år var dom stora och fyllda både med smått och gott, godis, dricka, bio, tidning och kläder eller presentkort. Det var en snäll påskhare i år.....
För den kom även på "besök" till Henke med en vinst på travet, stort grattis! Men största vinst glädjen kom nog från Kennnet som hojtade glatt i luren:
-Tjohoooooo!
Och att höra någon bli så glad, det glädjer verkligen ens hjärta mer än vinsten.

Men morgonen började förutom att påskharen kom på besök. Att Per & Marina kom på besök, trevligt. Så medans vi andra åt frukost på altan, så drack dom kaffe. Det var helt underbart varmt ute, älskar verkligen  när man kan sitte ute och äta på altan.

Påskharen kom även på besök till min gulliga mamma som jag skickade blommor till. Men jag säger till er som skall skicka blommor till Piteå......Det är allt men inte lätt. Dom krånglar till det riktigt ordentligt.......

Till påsken så hör det alltid till att vi äter en liten påskbuffé. Och det är vldigt uppskattat av barnen. Specielt av dom som älskar lax och sill. Dom andra håller sig till köttbullar och prinskorven.


Henke vann även sen på pokern som vi spelade hemma hos Henriksson´s. Så han hade verkligen turen på sin sida igår.......skulle han ha köpt en trisslott hade han säkert vunnit på den oxå.


Kommentarer
Postat av: Marika

Tusen tack åter igen för påskpresenten! Ni är allt bra gulliga<3

Kramar till er båda<3

2011-04-24 @ 23:28:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0