En trevlig helg i Malå.

Vi har flera år i följd åkt iväg under påsken och åkt slalom. Men i år är påsken så sent så vi har nu gjort årets "slalomtripp" i helgen. Detta år som förra året i Malå. Det har varit en jätte trevlig helg med goa vänners sällskap.

Jag var tvungen att försöka dra ett litet aprilskämt innan vi åkte om att det var felbokat på hotellet och att det inte skulle bli någon slalom. Hm, några gick på det en liten stund, några inte hihihihi. Men man får ju luras denna dag, eller hur? Iallafall så åkte vi och Henrikssons efter frukosten. Bilarna var packade som om vi skulle vara borta minst i 1 vecka var. Varför blir det alltid så mycket packning?

Vi åt lunch i backen och åkte hela dagen. När vi gick tillbaka till hotellet kom Carlssons. 


Alla gjorde vi oss klara inför middagen på hotellet. Men dess förinnan så han vi med en liten skåål på rummet.

Lördagen bjöd på hotellfrukost innan vi traskade upp till backen. Tyvärr så bjöds vi på lite regn under fm, men som snabbt avtog. Några åk i backen hanns med innan det var dax att bjuda på lite "kalas"lunch i backen. Istället för att bjuda på fika när jag fyllde år så blev det varmkorv med bröd i backen.
 
Och så fick jag en present från Carlssons, eller rättare sagt från Veronica:

Marika och Perra uppvaktade mig hemma......hihih Marika ville inte ha både stavar och paket i backen.
Vem har sagt att man inte kan tippa och kolla på trav i backen?

Lucas fick även han prova på att åka lite slalom. Det ska börjas i tid.

Efter allt åkande i backen så var vi alla sugna på att få ta oss ett dopp i varmvattenpoolen som är ute. Hur härligt som helst. Och barnen tyckte det var roligt att bada ute....och en del gick ut på snön, bbrrrr! Tur att poolen var väldigt varm.

Kim badar i snön. (från Marikas blogg)

God middag och sedan en lång pratstund, skratt och även kortspel innan det var dax att gå och knyta sig igen. Nu är det så att några har sovit väldigt gott, några har sovit med snarkande karlar.....vi nämner inga namn. Vi vet vem dom är......dom snarkande karlarna som har stört sina fruars sömn. Konstigt att man kan snarka så mycket efter bara en öl i bastun? Hm?

Söndagen bjöd på sol och vackert väder, helt underbart!


Extra roligt var att Alexandra började att åka slalom igen. Hon tyckte det var hur roligt som helst.
Roligt var även att Alexandras kompis Ingrid följde oss i helgen.

Hittade en bekant kille liggandes i backen.

Några goa vänner (från Marikas blogg)

Och här har ni brudarna "Swisch"

Men tiden går fort när man har kul och trevligt. Så hux flux var det dax att packa bilarna igen för att åka  hemåt.Det har varit en helt underbar och trevlig helg med goa vänners sällskap. Men det är ju det som är livet, att umgås och må gott. Att träffas och ha roligt ihop. Inga måsten, bara njuta av stunden.

Jag och Henke (från Marikas blogg)

Väl hemma igen så började vi genast att packa upp allt. Rengjorde all slalomutrustning, tvättade upp alla vinterkläder och imorgon skall allt hängas och ställas bort. Nu är våren här och nu blir det ingen mer slalom den här säsongen. Längtar efter sommaren men kommer att sakna slalomen.  


Kommentarer
Postat av: Marika

Ett stort tack för de härliga dagarna i Malå!

Alltid lika trevligt att umgås med er! Ja, dessa karlar de är ju bara för goa, trots att de snarkar och blir kvar i bastun hur lääänge som helst ;-)

Kram

2011-04-04 @ 07:21:44
URL: http://marikahenriksson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0