Firmafest alá Aurum

När vi kom hem från Spanien så var det bara att packa upp allt och ladda för kvällens firmafest. Men först blev det mys i soffan med Tilde och kramas med henne en stund. Dom andra barnen var hos Micke så dom kunde vi inte kramas med. Förutom med Alexandra som efter en stund kom hem......för hon skulle ju oxå vara med på firmafesten. Oj, det är verkligen ett tecken på att man börjar ha gamla barn..... mor och dotter på samma firmafest. Men det var jätte kul.

Först samlades vi alla på Aurum för att sedan ta oss till Leos där alla trodde vi bara skulle leka. Men det var även en till liten sak inbokat. Nämligen gå in i en "studio" och spela in en skiva. Dock inte för alla utom bara för Anna (som slutar) och Linda (som fyllt 40) Och efter lite fnitter och pirrigt i magen så tog dom ton och sjöng. Och jag tror faktiskt att båda 2 tyckte det var jätte roligt tillslut och framför allt när dom sedan höll i varsin cd-skiva med dom själva på skivomslaget.

Dom fick själva välja vilken låt dom ville sjunga.

Och dom var verkligen jätte duktiga.

Alla fansen samlade för att lyssna.

Sedan var det 5-kamp som gällde. Och jag kan säga att på Aurum gillar ingen att förlora, där vill alla vinna. Så det blev en hård strid och kamp mellan lagen. Men alla hade roligt och alla kunde vara med.



Efteråt så var det bokat bord på Allstars. Där alla fick beställa in vad dom ville ha att äta och dricka.




Mätta och belåtna så blev det sedan "hemma hos". Vi har nämligen 3 st i arbetsgänget som nyligen har köpt varsina hus. Och nu ville vi alla se hur dom bodde. Det var verkligen jätte fint hos alla, med allas egen lilla stil. Och det är ju det som är så roligt att se.

Sent hemma igen och trött efter resan så kom vi oss i säng kl 01:00.....men jag kunde bara inte somna..... 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0