En heldag alá Henriksson

Igår var det en heldag med Henriksson, och då menar jag verkligen en heldag. Det började med att vi på morgonen åkte till 360 och tränade allihopa tillsammans, även Henke var med oss. Det var jätte trevligt att kunna vara samtidigt och träna. Och det var inte sista gången som Henke följer med, han har inget val hihihi. Vem vet kanske även han byter träningslokal en vacker dag. Eller vem vet, det kanske regnar då!

Efter träningen promenerade vi in till stan.  Där bjöds vi fruar på lunch. Lunch en lördag innebär även travtippning. Efter lunchen så blev det snabbshopping för mig och Marika. Glada och nöjda gick vi till bilen med varsina påsar. Varför det inte blev så länga på stan var för att vi skulle hinna handla och hem innan hockeyn började. Hur det gick i hockeyn det vet ni alla, suck! Tur vi kunde njuta av solen mellan perioderna.


Efter hockeyn så var det dax för middag. Vi tjejer skulle göra förätt och dessert, killarna skulle bjuda på grillat. Våra karlar hade synpunkter på vår förätt, förstår inte varför (fniss). Kanske inte så avanserad men det är dock tanken som räknas eller? Nä, om sanningen skall fram så gav vi inte så mycket energi till just förrätten. 

Karlarna bjöd på en jätte god helgrillad fläskfilé med alla dess tillbehöver. Och ett gott vin.....som även denna gång Henke smakade från.

Karlarn tyckte om vår dessert och gav oss full pott. Het annanas med coco glass.

Efter middagen så spelade vi kort och skrattade oss till småtimmarna. 
Tusen tack för en trevlig dag och kväll tillsammans. Och som man säger ett gott skratt förlänger livet.   
 

Kommentarer
Postat av: Marika

Tusen tack till er!!! Dagen hade allt utom vinsten för Saik

och vinsten på travet ;-)

Kramen till dig.

2011-04-10 @ 22:52:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0