Söndag, härlig höstdag!

Hm, sovmorgon idag igen. Vi sover verkligen ut på morgonen i det här huset nu för tiden. Alla vaknade vid halv 11 idag, igen. Men vem klagar? Ingen. För det är verkligen skönt att få sova till man vaknar. Och sover man så länge så behöver kroppen den vilan. Så åter igen en sen frukost, härligt. Alla är glada och utvilade. Tilde och Kim går ut och är ute en bra stund. Alexandra går en prommis i höstensolens vackra strålar.

Tilde går sedan till sin danslektion där vi sedan hämtar upp henne. Vi åker till morfars grav, gör fint och tänder ett ljus. Sedan åker vi in till bion där vi ska se "I rymden finns inga känslor"

Många glada skratt blev det (fniss)

Men dagen var inte slut efter det. När vi kommer hem så kommer kvällens middagsfrämmande.
Linda, Jonas och Kevin. Kevin är Alexandra och Kims kusin.

Snabbt hamnade killarna i Kims i spelets värld.

Det var länge sedan vi sågs och det var verkligen trevligt att få träffas igen. Framför allt är det ju roligt för kusinerna att träffas.
Grekiskpytt med aioli och mormors äppelpaj med glass stod på menyn.
Jag och Henke fick en bröllopspresent och blommor utav dom. En jättefin ljuslykta. Det roliga med den var att jag stod och titta och tänkte köpa den i fredags. Nu fick jag den. Tusen tack Linda & Jonas. Hoppas att det inte dröjer så länge tills vi ses igen. Alltid lika trevligt att träffa er alla.

Kommentarer
Postat av: Linda med familj

Tusen tack till Er för en mycket trevlig kväll med jättegod mat. Kevin var alldeles uppspelt när vi kom hem och det tog ett bra tag innan han kunde sova. I afton har han varit och köpt ett av spelen som han och Kim spelade igår. Så kan det gå ;) Ha det bra!

2010-10-25 @ 20:02:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0