Dansavslutning och Grattis Kusin Ellen!

Idag när vi vaknade så dukade vi fram en rejäl frukost. Barnen kom trippande ner eftersom dom vaknade. Vi brukar låta dom få sova ut tills dom vaknar om det inte är något speciellt vi ska göra. Man sovar ju för att man behöver sömn och vila, sedan vaknar man. Varför väcka dom? Jag kan aldrig minnas att mina föräldrar har väckt mig på helgerna. Barnen stiger ju upp tidigt på veckorna, så sovmorgon på helgen det är dom verkligen värda. Men Henke han väcker jag (fniss)

Sedan blev det morgonkaffe i soffan, fortsätta mysa och bara ta det lungt, det är en härlig start på söndagen. Ganska skönt med att inte har några måsten. Däremot så började vi små dona på lite här och där tills det var dax att åka för att titta på Tildes dansuppvisning. Dom är jätteduktiga. Nu är det dansat klart för iår. Eventuellt ska Alexandra och en tjejkompis till henne börja som dansledare nästa år i någon grupp. Det skulle var jätte kul.


Efter dansen så blev det hockey hemma hos Henrikssons. Och som vanligt så går man inte hungrig därifrån. Det bjuds alltid på en massa gott. Hur ska detta gå? Sommaren 2011 kommer ju snart....

Stort grattis till Kusin Ellen som fyller 8 år idag. Synd bara att vi bor så långt bort så vi inte kan komma över och äta tårta. Hoppas att du har haft en jätte bra dag.Det kommer ett paket på posten.

Kommentarer
Postat av: Marre

Men Hallå vännen! Du fikade ju inget ;-)

Synd att det blev en förlust på en annars så bra söndag! Tycker synd om dig som får stå ut med tre vildar i soffan....

Kram

2010-11-22 @ 06:23:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0