Tack för en trevlig kväll!

Igår var vi bjudna på en spelkväll med middag hemma hos våra fina vänner Lena & Björn. Det var en jätte trevlig och varm kväll. Sommarvärmen måste äntligen vara på väg nu, tjohoo! Jag tänkte att jo det är alltid roligt att få blommor. Men det måste ju vara extra kul att få en nybakad kaka av sin absoluta favorit kaka. Och jag vet att Lenas favorit kaka är Toscakaka. Så jag frågade Alexandra om hon ville baka en, och svaret blev genast JA.

Det började med en välkomstdrink ute på deras nya altan. Nu väntar dom bara på dom nya utemöblerna . Dom hade dukat upp med mycket smått & gott. Det vart att man åt så mycket så man nästan blev mätt av drink tilltugget.

Sedan bjöds det på grillat, även det supergott. Men sedan hade dom gjort något finurligt som ni andra måste prova på när ni har middagsgäster hemma. Det var lagt en lapp under alla tallrikar med en text som man skulle svara på. Det kunde bla vara en fråga som:
-Berätta någon gång du har varit feg eller modig?
Då ska alla berätta om en gång dom var modiga eller fega. Det kommer både skratt och sådant som man inte visste om varandra. Verkligen en rolig ide.

Sedan började killarna titta på travet. HALLÅ! Hur tänkte dom då? Vi tjejer vart som bortglömda och det var bara hästar och kuskar som det pratades. Men då började jag och Lena titta på hus.

Men sedan blev det spel och många många glada skratt. För hur svårt kan det vara att säga något som finns i medecinskåpet på K. Eller vad har man med sig i handbagaget på P. Ett otroligt roligt och trevligt spel.

Så tusen tusen tack Lena och Björn för en super trevlig spelkväll med jätte god mat och enormt många skratt. 
Det måste vi snart göra om igen.


Kommentarer
Postat av: lena gyllenberg

tack själv för en super trevlig kväll och underbar kaka/ Kramen på er!

2010-05-17 @ 16:00:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0