Hm, vad gör man?

Det har regnat och varit mulet nu  2 dagar. Så vad gör man? Ja, här hemma har vi blöjt igenom många filmer. Vi hade som en egen liten biosalong här hemma igår. Väldigt mysigt och framför allt trevligt med "inga måsten". Vi poppade popcorn, tände ljus och såg film efter film.

Men.......först så skjutsade vi iväg våra vänner till busstation (snyft). Dom har nu landat i Spanien. Det är varmt och skönt. Nu ska dom bara mysa och må gott. Det är dom värda!

Igår när jag läste mammas blogg blev jag så orolig över att Holger inte hade åkt in till lassa ännu. Han har haft så ont och varit dålig i flera dagar. Men efter lite hot om att jag skulle komma och hämta honom, NU! Så ändrade han sig och mamma fick följa honom till akuten. Det visade sig att det inte var något farligt, så skönt! Det kändes bra både för mamma och Holger efter dom fått veta vad det var.

Idag har vi varit och köpt lite nya blommor, kollat på utemöbler till framsidan och sett ännu mer filmer. Tur att Göteborgarna kommer imorgon. Annars skulle vi nog ha vuxit fast i soffan......det finns många filmer att se.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Popcorn är så sjukt gott. :P

2010-07-28 @ 13:31:19
URL: http://tvminnen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0