Vilken nota :-D

Jag cyklade in mot stan strax efter halv nio på morgonen. Men jag höll på att frysa ihjäl, bbrrr så kallt det var. Man kan ju verkligen undra vart värmen har tagit vägen? Hoppas den kommer tillbaka och att inte sommaren är över ännu. Men vi ska verkligen inte klaga. Det har varit en bra sommar.

Efter klippningen var jag in på Resia och gjorde klart med det sista när det gäller Spanien bokningen. Gissa om jag längtar? Det ska bli roligt att få åka iväg med alla från jobbet. Sedan bjöd vi Carlssons på kaffe på kullen. Så då fick vi träffa Carlsson junior som kom cyklande med sin bror.

Alexandra var oxå hos Marina idag. Nu ännu blondare, jätte fint. Och det viktigaste hon trivs i det.

Eftersom våra vänner Per & Marika åker till Spanien på söndag så hade vi bestämmt att vi skulle gå ut och äta ikväll. Det blev Olearys. Som visade sig vara ett bra val. Vi hade bokat bord till 18:30, var dock lite sena. Vädret var underbart och solen sken. Vi skyndade oss att beställa in maten, för vi vet att det kan ta lite tid. Men vem trodde att det skulle ta ca 2 timmar tills vi fick in maten. Hungriga som vi var så kastade vi i oss maten. Maten var god, som vanligt. Eftersom vi fick vänta så länge så fick vi alla välja valfri dessert samt kaffe. Dessutom så bjöd han på nästan hela Roseflaskan som jag och Marika beställde (bet endast 58 kr)
Slutnotan inkl all öl, en flaska rose, mat för 3 pers, dessert för 3 pers, kaffe samt läsk blev 500:- / familj. Det kan man snacka om billigt och bra service. Helt klart värt att vänta på maten. Alla var nöjda när vi gick därifrån. Han som serverade oss sa att det var roligt att få "bjuda" oss på något eftersom vi var så glada och nöjda trots väntan. De andra gästerna gnällde=ingen rabatt. Så det är ju något man kan tänka på. Ibland kanske man ska bara vara nöjd och inte gnälla till sig något. För dom gör ju ett otroligt bra jobb. Igår var det 400 matgäster enligt vakten.
 

Det var ett helt underbart väder. Men på sentimmarna var det skönt att få låna en filt.

Efteråt så åkte vi hem till oss och spelande lite kort. Marika var en värd vinnare ikväll, grattis!


Kommentarer
Postat av: Marre

Tack för en toppen kväll!

Kramisar till er båda.

2010-07-24 @ 13:33:09
URL: http://marikahenriksson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0