Vilken överraskning,tack!

Trodde inte att det var sant imorse när Tv:n slogs igång kl 7. Nej, Henke har glömt att slå av väckningen vi har på veckorna var det första jag tänkte. Men Henke sa glatt:
-Älskling nu går jag ner och gör frukost. Du kan börja packa.
-Va, packa till vad?
-Det får du se.
-Hallå!, Vart ska vi?
-Klockan nio åker bilen.....
Det var med andra ord bara att kliva upp, ggääässsppp! Men är det något som jag älskar så är det överraskningar, men jag vill gärna ha koll på läget hihihih. Jag försökte fråga ut Tilde oxå men det gick inte heller. Henke sa bara att jag skulle inte vara så nyfiken. Men jag fick iallafall veta efter många frågor utan svar att våra vänner Per & Marika skulle med, tjohoo!
Jag packade, åt frukost och drack mitt morgonkaffe. Sedan hämtade vi Per & Marika. Hon blev som jag väldigt överraskad utav att Per glatt sa att han skulle packa en väska. Men med vad? Hon var lika undrande som jag.

Bilfärden blev som både jag och Marika snabbt listade ut, mot Sundsvall. Där checkade vi in på Grand Hotell, som även vi hade listat ut.
Jag och Henke bor alltid där då vi är övernattar i Sundsvall. Ett jättefint hotell.  Men under bilfärden så fick Henke 2 sms som han visade til Perra eftersom han körde. Då förstog jag eller anade att det var någon mer som skulle vara i Sundsvall med oss. Jag började kolla på facebook om någon skulle ha "försakt" sig. Hittade inget men hade jag kollat igenom gårkvällen inlägg skulle jag ha hittat att Per hade floskat sig, hihihi. När vi sitter på hotellrummet knackar det på dörren. Och när jag öppnar vem står inte där om inte våra vänner Per & Marina, tjohoo!
Så himla trevligt!
Först var vi 2 tjejer:

Sedan blev vi 3 brudar, så himla kul!


Sedan åkte vi iväg till Eon:arena för att se AIK spöa Timrå.

Kan det bli bättre när man åker iväg till en annan stad för att se matchen, och få se vinst! Nu gör vi oss klara för att gå ner och äta på hotellet och sedan dra iväg till Casinot. Hm, ska hålla hårt i plånboken så vi inte förlorar så mycket pengar.......men håll tummarna att vi går därifrån med ett stort +

Kan man få en bättre överraskning? Tack min underbara sambo, tack Per & Marika, Per & Marina för att ni följde med. Och ett stort tack till våra vänner Veronica & Roger som sköter vår Tilde Vilde.

Kommentarer
Postat av: Therese

Ja överraskningar är ju aldrig fel. Hoppas ni får en trevlig kväll och natt och att ni inte går tomhänta hem. Kram

2010-01-23 @ 20:36:18
Postat av: Marie

Härligt, gråsten vet hur en slipsten ska dras! Skönt att få åka iväg och lyxa lite och tänka på annat.

Ha det bra i veckan, kram

2010-01-24 @ 19:10:31
Postat av: Marika

Ja, vilken överraskning vi fick av våra super snälla och gulliga karlar! De vet precis vad deras brudar gillar:) Tack för en super-duper helg tillsammans! Snart åker vi igen, fast till en större stad:)

Kram

2010-01-24 @ 21:38:52
URL: http://marikahenriksson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0