Tildes 10 års dag

Tilde Widmark


Vår egen dansare och fotograf fyller 10 år idag. Som hon har längtat och haft nedräkning till denna dag. Det är ett specielt litet paket hon önskar. Många varma grattiskramar från mamma, pappa, Alexandra och

Idag kom så äntligen dagen som Tilde så länge hade väntat på. Sin 10 årsdag. Det började som alla andra födelsedagar med frukost på sängen och paket.
Tilde är lite rolig när hon bakar sina lussebullar. Det är nämligen alltid en bulle som hon bakar som hon skall äta upp när hon fyller år.

I skolan fick Tilde bjuda alla klasskompisar och fröken på glass. Det blev väldigt uppskattat.

Att fylla 10 år innebär väldigt mycket för Tilde. Det är nämligen den dagen man får följa med till stan och välja sig en mobil. Och jag måst4e faktiskt säga att hon har varit så duktig på att vänta in den här dagen, trots att dom flesta vänner har en mobil. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Och  hon visste precis vad hon ville ha för telefon. En Sony Ericsson W595 vit, men den var slut så den blev en blå/svart istället. Som middag valde hon att hela familjen skulle följa med och äta på Dallas.
Alexandra hade köpte Tildes favvo choklad....

Och Kim hade köpt hennes favvo godis, maoam.

När vi kom hem så kom Veronica och barnen för att gratta Tilde. Och vilken tur...hon fick Telia refill. Vi glöggade och Lucas roade oss med att busa omkring.

Senare ikväll har vi bara myst och kramats med 10 åringen. 
Och jag kan säga att det är en tjej som somnar med ett leende på sina läppar ikväll.

Kommentarer
Postat av: Marika

Vilken härlig födelsedag Tilde verkar ha haft! Men det var hon värd! Krama henne ifrån oss på 105:an.

2010-12-14 @ 22:47:18
Postat av: Marie

Oh, det översta kortet på tilde är ju otroligt fint, vilken gobit!!

2010-12-18 @ 22:41:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0