Jaha, då var det torsdag!

Oj, veckan bara swischar förbi. Nu är det snart helg och påsklovet närmar sitt slut, suck! Jag njuter verkligen av att få vara ledig tillsammans med barnen. Alexandra och Kim varit hos sin pappa under lovet. Men han har oxå varit ledig så dom har haft det bra dom oxå. Men imorgon kommer dom hem igen så man får vara med dom oxå innan skolan börjar om.

Idag har jag varit barnvakt medans Veronica har sytt sina gardiner. Det gick hur bra som helst för henne. Hörde inte så många svordommar (fniss). Jag kunde nog bara räkna dom till 2. Och vilken tur hon hade, nålen gick av precis när hon var klar med sista sömmen. Vi skrattade och sa:
-När två kloka kvinnor slår sina kloka skallar ihop klarar vi oss väldigt bra.
Vi sydde, passa barn, laga lunch, torkade fönster, sågade och använde skruvdragaren.....tycker att vi var väldigt duktiga. Tur inte våra karlar såg när vi sågade och använde skruvdragaren (fniss)

Lucas leker med maten....det får man när Gudmor är med (fniss)

Och så här fint blev det hos Carlsson´s


Tilde, Ida, Liam och William fick gå på bio eftersom vädret inte var det bästa. Så dom var glada. Men för oss vuxna blev det en stor SUCK när vi var hos våra vänner Per & Marika.....det blev förlust för SAIK. Men det är bara att ladda nytt batteri för nästa säsong.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0