Alexandras Konfirmationsdag

Idag var det vår underbara och fina dotter Alexandras konfirmationsdag. Och kan det bli finare väder ute än vad det var idag, så underbart. Alexandra fick iallafall börja sin dag med frukost på sängen.

Innan Alexandra åkte till kyrkan var hon jätte nervös. Så nervös så att han gjorde mig nervös. Men för vad? Det fanns ju inget att vara nervös över. Alexandra läste en vers i kyrkan och det gjorde hon jätte bra.

Sedan vart den fina sånger och nattvard som stod på gudstjänst schemat. Under gudstjänsten så lästes även min brors namn upp som en av de som har gått vidare till andra sidan.



Tycker att killarna skötte sig bra i kyrkan. Trots att ingen av dom fick ha keps på sig (fniss)

Tilde och jag tände 2 ljus. Ett för Peter och ett för morfar.

Efter konfirmations gudstjänsten så samlades vi utanför kyrkan för lite fotografering.


För att sedan åka vidare för lite fika och presentöppning. Då det blev så mycket fina presenter idag. Hur ska det då vara när hon fyller 20?
Bortskämd tjej, men det är hon verkligen värd.

Alexandras presenter, det som saknas på bild är platt-tv som kom från pappa´s.

Men dagen var inte slut med detta utan fortsatte med lite mer fotografering. Och vad passar inte bättre än att åka till Bonnstan och landskyrkan igen. Det blir så fina bilder där.



Vår älskade konfirman fick välja middag idag och det blev på Wook & Roll. Middagen avslutades med att vi alla blev duschade i coola. Det var några vid bordet som fick skrattanfall och då var det en som inte kunde hålla igen munnen ordentligt. Och den där någon, rimmar på vilde.....Så glada i hågen och ny duschade i coola for vi hem.

Det vart en underbar konfirmationsdag för vår dotter och hon är så glad och nöjd själv över dagen. Tack alla ni som gjorde den så fin. 
Och till min underbara dotter. Tack för att du finns, älskar dig!


Kommentarer
Postat av: J e s s i c a

sv: Okej :D

2010-04-25 @ 20:57:36
URL: http://bessica.blogg.se/
Postat av: marre

Vilka jättefina bilder! Verkar ha varit en lyckad Konfirmationsdag! Ja, hur ska det bli när hon fyller 18 år och 20 år..? Oj, oj....

Hälsa till stor tjejen!

Kram

2010-04-25 @ 20:58:50
URL: http://marikahenriksson.blogg.se/
Postat av: Linda

Vilken strålande dag ni har haft. Jättefina bilder på en jättefin tjej. Alexandra lyser verkligen som en sol! Kram till er alla.

2010-04-25 @ 21:25:18
Postat av: Therese

Vilket vackert väder ni fick på denna stora dag. Jättefina bilder blev det också. Kommer vara en dag att minnas för er. Kram

2010-04-25 @ 22:08:54
Postat av: Anneli

Så fin hon är Alexandra, tänk att hon har blivit så stor :) & vilken otroligt fin dag ni har haft, strålande sol som strålade ikapp med en annan sol (Alexandra)Jätte fina bilder :)

Kram till er

2010-04-26 @ 17:54:13
Postat av: Stina umeå

Var är den fina tapeten köpt som din dotter har i sitt rum?

2010-05-11 @ 11:33:45
Postat av: Jenny

Hej Stina! Roligt att du gillar tapeten. Den är köpt på Färg & Tapet. Märkte just nu att jag inte har lagt ut bilder på det färdiga rummet :-D Jag gör det imorgon och då kan jag kolla vad tapeten heter. // Jenny

2010-05-11 @ 22:15:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0