Lucas 4 månader

Alltså man fattar inte vart tiden tar vägen eller hur fort den går. IIdag blev Lucas 4 månader. Fortsätter han att växa i samma takt så är han ju snart tonåring han oxå, skit. Nä, så fort får vi hoppas att det inte går. Givetvis så msåte man som gudmor & gudfar ge en liten 4 månaders present. Hans föräldrar klagar på att vi skämmer bort honom, men det är ju det som är meningen. Och när han är så liten så vet han ju inte om det. Mina barn fick "månadspresenter" oxå. Så då måste ju även Lucas få det, vårt lilla gudbarn.

Eftersom han nyss har fått skor så fick han en liten mindre present denna gång. Vi har märkt att  Lucas har ju en viss liten förtjusning till grodor. Grodleksak, tröja med grodor och en pyjamas med groda så vad passar då bättre att ge änt par grodsockar (fniss)

Givetvis så passade jag på att mysa med honom, gav honom flaskan och badade honom. Han är så himla go och mysig den lilla filuren.


Visst blev han snygg i sina grodsockar?



Kommentarer
Postat av: Anneli

Ja 4 mån.. redan oj oj Det är i alla fall ett bra datum han är född på :) lätt att komma ihåg. Han är ju så otroligt gullig denna kille, som sina bröder :)

Sockarna var superfina & så har ju så fin gudmor & gudfar oxå <3

Kramiz til er

2009-09-29 @ 22:32:08
Postat av: Marre

Vilken gullunge!! Grattis lilla Lucas 4 månader!

Kram Marre.

2009-09-29 @ 22:40:45
URL: http://marikahenriksson.blogg.se/
Postat av: Marina

Grattis lucas på 4 månaders dagen.Kram Marre

2009-09-30 @ 21:32:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0