19:e Mars

........det är fan inte lätt att vara karl......tror jag. För alltid har man en kvinna som skall bestämma.OOpps är det verkligen jag som skriver det här? Hihih saken jag ville komma till är den här:
På jobbet säger alltid Kenneth & Ronny:
-Stackars Henke han kan inte ha det lätt.
(Jag fattar inte vad dom menar då, jag måste se ut som ett levande frågetecken)
Saken är den att dom tycker att han gör allt jag säger, fixar och donar mm.
Men nu till saken om "stackars karlar". På jobbet försöker alltid Ronny att göra fint och hitta på något nytt. Då kommer han stolt och ska visa vad han har gjort. Varav jag för det mesta säger:
-Men Ronny, så där kan det ju inte vara. Vi måste göra så här.
Eller så säger jag:
-Men Ronny, TV.n måste hänga längre ner och dom där lamporna.....dom passar inte vi byter tilll spottar.
Varav Ronny ofta säger:
-Tycker du det? Ska det va så?
Och vips så måste snickarn eller elektrikern göra om allt. Att dom aldrig lär sig att fråga en tjej först hur det ska vara. Så dom slipper göra allt 2 ggr.

Idag har jag, Alexandra & Tilde varit på stan och ätit souchi. Det är så grymt gott! Vi shoppade lite innan det var dax för mig att åka till tandläkaren. Varför är det så otrevligt med att gå till tandläkaren? Förmodligen för att det är både dyrt och gör ont. Men inte den här gången. Jag har värdens gulligaste & snällaste tandläkare. Hon känner Alexandra & Kims pappa Micke och säger alltid:
-Du behöver inte betala för den lagningen eller vi säger 2 betala för 1 samt att hon är så försiktigt.
Den här gången hade jag inget hål samt väldigt väldigt lite tandsten.Och mitt tandkött har aldrig varit så bra som nu :-)
Men.......det var en tand som jag hade bitit sönder och så sa hon att jag äter för mycket frukt! Trodde det var godis som var skadligt för tänderna men tydligen så är frukt det oxå. Jag hade fått gropar i tänderna och fruktsyran och den fixade hon direkt, jag var ju liks där. Tanden jag hade bitit sönder skulle hon fixa i maj....GRATIS!



Henke är på hockey. Camilla ringde igår och frågade om jag ville gå på hockey. Men vem kan gå på hockey när man ha en tid hos tandläkaren. Håller tummarna att det går bra för AIK ikväll.
   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0