Lugn och regnig söndag

Hotellfrukost är inte helt fel att börja en söndagsmorgon med. 

Vi checkade ut redan vid 11 tiden från hotellet. Tänk att det finns griniga hotellgäster även i Boden. När Marina skulle checka ut så kommer det en karl och skall checka ut. Hallå! Ställ dig gärna i kö gubbe lille. Nä, inte det och inte nog med det. Då skulle den stackars receptionisten beställa en taxi till honom. Som hon gärna skulle ha gjort redan igår, för hon är väl en tankeläsare. Hon ber honom snällt vänta ett ögonblick för hon vill ju göra klart med Marinas utcheckning först. Men inte ska ni tro att han hade tid att vänta. Otrevlig i sättet och pratet var han. Och han hade ju minnsann åkt taxi i hela värden och det hade aldrig varit så besvärligt och krångligt att beställa en taxi som i Boden. Det var tur för honom att han gick för annars hade jag inte kunnat hålla tyst. Och du gubbe lille, nästa gång du tränger dig först i kön hoppas jag att du inte får någon hjälp alls. Och tänk på ditt hjärta, det är inte bra att vara så otrevlig.

När vi satte oss i bilen så började jag och Marina prata om shopping. Då vaknade killarna till:
-Nej, ingen shopping!
Hallå! Här har ni fått en helg med trav, öl och Drängarna. Ska vi tjejer inte få lite shopping då? Men som tur var det jag som körde och kunde styra bilen raka vägen till Storheden i Luleå. Okej, sa killarna ni får en kvart på er att shoppa.
 Under den lååånnggaa kvarten han jag då köpa en klocka till köket.

När vi lämnade av våra med resenärer så åkte vi direkt till farfars för att hämta vår egen lilla Tilde Vilde. Hon har hjälpt farmor med att baka i helgen. Vilken tur, för vi var verkligen kaffe och fika sugna när vi kom dit.
Tack farfar och farmor med skötningen.

Ikväll blir det film i soffan med popcorn skål. Så himla mysigt!

Kommentarer
Postat av: Marika

Ni verkar ha haft det trevligt i Boden, trots suriga gubbar! Och sådan tur att det var du som körde och kunde bestämma riktningen! Då kan man lugnt säga att helgen blev fulländad när den avslutas med lite shopping :)Ha en härlig filmkväll tillsammans.

Kram Marre.

2009-06-14 @ 18:39:01
URL: http://marikawikstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0