Vänner får man genom att själv vara en vän....

Idag när jag var ute och gick så började jag fundera lite på vänskap och vänner. Det finns många olika varianter av vänner. De finns dom som alltid kollar hur man mår och håller kontakten och det finns dom som man aldrig hör utav om man inte själv ringer. Sedan finns det vänner som finns där om det händer något och det finns vänner som man inte vet om man riktigt kan lita på till 100% fast dom säger det. 
 
Vänner är något vi inte kan vara utan, det tror jag att alla håller med om! En sann vän är någon som ringer och frågar hur man mår, som alltid stöttar, någon att dela sin tystnad med, en som lyser upp när det känns som om allt har slocknat, vänskap är en ömsesidig tillit!

Vi kan inte ta förgivet att vi ska ha kvar en vän om vi inte anstränger oss själva lite. Vänner är inget man kan ta förgivet. Man måste vara två om en vänskap det är inget man kan fixa ensam. Det enda sättet att få och behålla en trogen vän är att vara en. Att ha vänner är något helt fantastiskt!

Ibland räcker inte tiden riktigt till och man hinner inte träffas, men då kan man ju skicka ett litet sms.

Ofta vet du inte att du behöver din vän förrän den har försvunnit, vänskap är ett ansvar, ta hand om det. Det krävs mindre än du kan ana för att ta vara på en vänskap. 

Har man vänner ska man anse sig vara rik och lycklig.
Ta hand om dina vänner och tveka inte att skapa nya vänskapsband.
Och det viktigaste ta vara på dina vänner det är de som berikar ditt liv!


Kommentarer
Postat av: Therese

Så sanna och fina ord! Att ha en vän, eller vänner är som du skriver något helt fantastiskt. Och det är så sant det du skriver om att det är ett ansvar, ett ömsesidigt ansvar...bara synd när inte alla är medvetna om det. Hoppas semestern var toppen. Kram

2009-07-22 @ 21:07:50
Postat av: Marika

Du är min vän:) Jag är din vän:)

Kram Marre.

2009-07-22 @ 23:09:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0