Och regnet det bara öser ner....

Jaha, då var det en till dag i regnets tecken, suck! Ingen promenad idag, istället så blir det en shopping tur. Försöker att få med mig Henke man han var inte shopping sugen idag. Han ville bara få vara hemma och tippa trav. Och ni som har missat att det är V75 nästa helg i Skellefteå måste ändra era planer. För visst ses vi där? Trodde väl det. 

Längtar till ikväll. Då blir det trevligt, vi är bjudna till Marika & Per på middag. Jag vet redan nu att det kommer att bli mycket skratt. Snacka om härliga och ärliga personer. Och Per är ju helt otrolig på att "likna/härma" andra personer i snacket. Skulle tro att vi brudar sedan hamnar i baren och killarna vid darten.

Måste bara få berätta om två andra tokiga och roliga kompisar vi har, Marina & Per. Diggar dom verkligen på det sättet som dom är. Dom tar dagarna som dom kommer, inga bekymmer och tvekar aldrig på att haka på om man ringer. Vad har dom nu hittat på? Jo, från en dag till en annan...........dom köper en HUSBIL och drar till Tyskland. Hallå! Vars får ni alla ideer ifrån? Älskar Er för att Ni är Ni!
    

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0