Måndag och hemfärden har börjat.

Jag gav upp på bloggandet i Leksand. Så superfin stuga men dom glömde en sak. Internet! Hur kan man bygga så superfina stugor men inte ha internet uppkoppling? Man kunde köpa internet, 60 min för 20 kr. Helt okej om man inte var tvungen att flytta sig runt i stugan hela tiden, motionspass!

Nu är vi iallafall tillbaka i Sundsvall på Hotell Grand igen. Vi ska strax gå ner och äta deras middagsbuffe, mums. Man äter så man snart spricker under denna semestertripp. Mat, mat, fika, fika och åter mat!

Vi har iallfall haft det toppen. Finns inget att klaga på när det gäller sommarlandet förutom att det var molnigt båda dagarna. Men det kunde ju har varit värre. Vi ha iallafall badat och haft det väldigt trevligt. Kan varmt rekomendera detta till andra barnfamiljer. Vem vet kanske vi åker dit igen? Men vi brukar försöka hitta nya semester mål. Barnen är supernöjda och tycker att vi har haft det jätteroligt.





Imorgon blir det Paradisbadet och sedan fortsätta hem till kvisten igen.

Här kommer lite bilder från kvällen på hotellet. Det blev tävling i Eye Toy

Och vem hittade jag i baren.....

Kommentarer
Postat av: Anneli

Synd att inte´solen visade sig när ni var till sommarlandet.. men som du säger ni har haft det toppen i alla fall, lova att köra försiktigt hem.. Vi åker ju till Kvarnåsen på onsdag & sen blir vi kvar där till fredag... sen sticker vi direkt därifrån till södra sverige Västerås & Sthlm m.m

Skönt att få komma iväg några dar. Kramiz till er från oss

2009-07-20 @ 21:37:15
Postat av: Marika

Ni verkar ha haft det skoj:) Trots att solen lyst med sin frånvaro. Kör försiktigt och så ses vi på lördag! Ha det så bra!

Kram Marre.

2009-07-20 @ 23:37:40
URL: http://marikawikstrom.blogg.se/
Postat av: mamma

Mycket gick i orange...kör försiktigt

2009-07-21 @ 10:08:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0