11:e Feb Grattis Roger på din födelsedag!

Jag skickade en kram imorse med Henke till Roger. Undra om han fick den? Han fyller nämligen år idag. Allas vår Roger Carlsson. Tänk att man har så gamla vänner..... hihihi själv är man ju så ung så, eller hur? Förstår inte att dom här gråa stråna har börjat komma så tidigt nu för tiden.

Tyckte faktiskt lite synd om Roger idag. För hur kul är det att måsta gå till tandläkaren när man fyller år? Inte mycket. Fru Carlsson och Carlsson junior var och fikade med mig på jobbet idag. Vissa har det ju bra på dagarna som kan gå till andras jobb och fika, medans vi andra får slita (fniss)

Vi grattade givetvis Roger idag. Gav honom bla en kokbok så han kan börja laga egen Japansk / Koreansk mat och inte åka på Wook and roll varje fredag. Men skulle det gå åt pipan med matlagningen så fick han presentkort där så han slipper gå hungrig. Och då när han ska hämta maten kan han sätta sig i en varm bil. Han fick nämligen en ny motorvärmare, den han hade ar från 70-talet enligt mig men han säger 80-talet. Den motorvärmaren hade liksom gjort sitt och var väldigt stor och klumpig.

Ännu en gång grattis värdens bästa Roger på din födelsedag.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0