Få se vad göra idag...

Min älskade sambo ville vara ledig och hemma med oss idag. Morgonpromenaden är avklarad, frukosten var klar när jag kom hem och nu ska vi avnjuta det goda morgonkaffet.

Men vad skall hända resten av dagen har vi inte riktigt kommit fram till ännu......

......dagen blev följande:
Jag och Henke gjorde bort vår torsdagsstädning. Förlåt, (fniss) till er alla andra som vi har påverkat till att börja med torsdagsstädning. Men erkänn att det är väldigt trevligt när fredagen kommer och hemmet skiner och doftar gott.

Jag och Veronica har varit och vattnat på min pappa och hennes mammasgrav.
Sedan tog vi oss välförkänt fika på Stigs. Det var vi värda!
En sväng till Solbacken hann vi givetvis med, för Lucas ville så gärna shoppa. Att man börjar shoppa i sådan tidig ålder nu för tiden. Iallafall så köpte han en "båge" med leksaker som man kan klämma fast lite var stans.

Sedan gjorde vi klart på Veronicas runda plantering på gården, dvs satte dit lampor och en till säck med bark. Nu är det bara att invänta hösten så man kan ta kort när lamporna lyser. Det blev jättefint. Och vad hade hon köpt till mig som tack för hjälpen om inte jättefina blommor. För mig är det så roligt att få hjälpa till, så jag gör det så gärna.

Medans jag och Veronica har gjort detta så har min sambo oxå varit duktig. Han har rensat lite i förrådet. Så nu ser det bättre ut. Men jag skulle kunna kasta betydligt mer. För dom där "kan vara bra att ha dag" kommer aldrig.
Sedan fortsatte vi med lite rensning i tvättstugan och i köket. Vem i fridens namn köper hem allt?

Vad vi ska göra nu? Vi ska se en film och kramas i soffan.

Kommentarer
Postat av: sandra

tjusiga blommor :)

2009-08-13 @ 22:26:34
URL: http://jagsandra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0