Möte, möte och åter möte....

..phu äntligen hemma. Lite tung i huvudet, har nämligen suttit på 3 olika möten idag.
Börja dagen med SHR möte. SHR är de som ger ut stjärnorna till hotellen. Skrämde upp personalen med att fråga om dom har sett i Kalle Anka tidningarna när det ryker en stjärna från en restaurang som inte har skött sig bra. Det är ett ganska effektivt sett att få personalen att jobba ordentligt, vara extra trevliga & service inriktade, samt att städa rummen extra noggrant. För dom vill ju inte jobba på ett 3 stjärnigt hotell, hi hi. Kan bara meddela till alla att det gick bra. Vi fick behålla alla 4:a stjärnorna.

Andra mötet var med alla som jobbar inom turismen. Vi ska försöka att få hit turister från Europa och sätta lilla Skellefteå på Sverige kartan. Måste säga att det har varit väldigt lyckat hitills. Dom är helt imponerad utav vår snö och ljusa sommar nätter. För att inte nämna älgar & mygg, hur man nu kan tycka dessa djur är så intressanta.

Det 3:e mötet var med alla hotell i stan. Ni minns säkert när ni gick i skolan och man bråkade om vems pappa som var starkast. Ungefär så är hotell möterna. Alla hotell vill vara störst, bäst och vackrast. Och då måste jag ju bara nämna att det går ju inte så bra för de andra hotellen efter som det är vi som är STÖRST BÄST OCH VACKRAST, fniss.

Nu ska jag kramas med min familj.


Kommentarer
Postat av: Andreas

Det enda bra med myggen är att det bara är honorna som suger :), och det enda dåliga med älgarna är att de alldrig visar sig då man har med sig "gamla Bettan" :(

2008-11-06 @ 22:37:45
URL: http://andreasnikanor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0