Lördagmorgon....starta med att sitta på stolen.

Gick ner på morgonen och ser Tilde & Kim i soffans hörn mysande med varandra. Dom såg på adventskalendern. Man blir alltid lika glad när man ser barnen mysa med varandra.

Alexandra gör frukost åt oss alla....det var då efter frukosten som det hände.....
..........det gick bara en dag så var det som vanligt igen....någon som retades med den andra. Vem det var är ju inte svårt att lista ut..... Alexandra & Kim, snacka om att vara som hund & katt på varandra.
Så dom hamnade på varsin stol i 10 min i vardagsrummet. Kravet var att sitta still i 10 min, att krama om varandra och säga förlåt, den som inte gjorde det skulle få 10 min till. Samt att man nu fick ett minus på månadspengen. de har ju sina måndadspeng varje månad den kan man få + och - på. varje gång man gjort något bra eller hjälpt till får man +10 men man får -10:- för varje gång man gjort något fel eller dumt eller inte hjälpt till med det man bett om. Detta har fungerat jättebra. Kan säga att Kim nästan inte fick någon månadspeng en månad pga alla -, men att han förra månaden fick +100:-, då var han jätte stålt. Alexandra har ofta väldigt mycket + och sällan -.

Det inte kul att sitta på stolen i pyamas och veta att man hamnar på bloggen hi hi.Men det var väldigt lungt sedan efteråt.

  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0