Avgång!

Idag började vi morgonen med hotellfrukost på Aurum. Sedan gick jag ner till Daggdroppenspa för att få en skön behandling. Bodyscrub, ansiktsmassage och fotmassage, verkligen sköt. Kände att min kropp och hud behövde det innan ny solbränna skulle dit. Nu sitter vi på Kallax flygplats redo för att åka till Rhodos. Längtar verkligen till värme, sol och bad med min familj. Det kommer att bli så underbart. Vattenlandet kommer vi att besöka en dag och ev gamla stan om det är mulet. Sedan får vi se vad som händer. Fjärlilsdalen och Calitea säger dom är fint. Vi får se. Vi ska njuta och bara känna lugnet. Kram på er mina bloggvänner. Hörs om några dagar!

Chefs Table!

Marina ringde mig och frågade om vi skulle överraska våra karlar. Jag nappade direkt och vi bokade bord på Chef Table på matfesten. Och jag kan verkligen varmt rekomendera detta till er andra. Det var jätte mysigt och trevligt, men framför allt jätte gott.

Det var dukat som ett u-bord runt där kocken stod och lagade mat. Under tiden som kocken lagade maten så pratade han hela tiden om vad han gjorde och varför, intressant! Fick bla lära oss varför den norska laxen är röd.......den äter räkskal.

Förätt, varmrätt och dessert bjöds det på i tältet. Till detta fick man smaka viner som passade till just den rätten. Det var hur gott som helst. Det var bara en sak som fattades, kaffet!

Efter denna fina lunch cyklade jag och Henke vidare. Henke in till stan och jag hem. Sedan träffades vi hemma hos Per och Marika. Det blev lika spännande denna gång på travet.......men slutade med 5 rätt för oss alla. 

Jag jobbade en kort stund ikväll sedan åter till Per & Marika för att spela kort. Kenneth har nyss varit och hämtat oss därifrån. Vi ska nämligen sova på hotellet inatt. Barnen har ett eget rum, gissa om dom myser. Imorgon bitti har jag bokat in bodyscrub efter frukosten. Bra att passa på inför resan.

Sovgott alla vänner. Nu gääääsp ska jag sova. Kram på er
Imorgon åker vi, tjohoo! Tur vi fick pussa upp Lucas idag, för nu ses vi inte på ett tag. För när vi kommer hem så åker dom. Hm, vi som skulle åka tillsammans....


Snart dax för avgång!

Torka alla förnster: Check! - Tack älskling för hjälpen!
Blommorna: Check - Höstens stora genomgång, nu snygga och fina!
Städat: Check! - Sen torsdagsstädning, blev idag fredag! 
Alla avlopp rensade: Check! - Gör vi alltid innan en längre resa. (fniss)
Kylen ren: Check! - Inga gamla varor som står och surar.
Pappersinsamlingen tömd: Check! - Då är det bara att börja fylla den på nytt igen.
Tomt i tvättkorgen: Check! - Blir stressad av att veta att det är tvätt i den (fniss)
Packat klart: Check! - Alla "P:na" är med pengar, piljetter och ........hm vad var det mer?

Nu är det bara att invänta söndagens avgång mot Rhodos!
Gissa om vi längtar?
Pratade med en på Rhodos igår. Det var varmt och skönt.

Här ska vi bo, paradiset!
Blue Village Atlantica Aegean Park FFFF+


Men nu först lite fredagsmys......och en hel lördag framför oss. Vi kanske ses innan. Kram på er!



Onsdag....trallallala

Regnet det bara öser ner....gissa om jag längtar till solen och värmen? Det ska bli så himla skönt, härligt och underbart. Ja, jag längtar!

Idag skrattade vi på jobbet om vår Spanien resa. Ronny tog ännu en gång upp om den STORA stenen som kom springande mot min bil.......ritch, ratch ritch, krasch........det var den högersida (fniss) Vilken tur att det inte var vår bil här hemma. Vet inte vad jag skulle ha sagt till Henke då.......kanske kört in i garaget och låtsats som om inget hade hänt (fniss) Hade velat vara en lus på hans axel när han hade sett skadan (fniss) Men en bil är ju bara en saklig ting......

Idag skulle vi torka fönsterna uppe, men pga regnet så gick inte det. Istället fick alla skåpar/garderober/lådor sig en omgång.

Imorgon blir det inte mycket gjort. För då ska jag få låna Marikas IKEA katalog, tjohoo! Då försvinner jag med en kaffe kopp, katalogen och en filt. För då ska jag drömma mig bort.......mmm älskar verkligen IKEA.

Var och kramade om barnen idag. Jag hämtade nämligen Alexandra som skulle jobba ikväll. Kim han skulle på söder. Men först skulle han koka potatis.......hoppas att det gick bra.

Här kommer ett litet klipp om bloggar (fniss)


Måndag & Tisdag.....

Igår måndag var det dax för barnen att börja gå till skolan igen. Det är inte klokt hur gamla dom har blivit dom små liven. 9:an, 7:an och 4:an, hallå! Vem kan bromsa farten lite. Snart hinner man inte blinka förrän dom har flyttat hemifrån. Trodde att dom alltid skulle vara små. Nä, det är ju det som är så underbart och härligt. Att få se hur ens barn växer och blir stora. Det är en glädje att se dom friska. Det är en lycka att se dom glada. Tack för att just jag fick bli er mamma......mina små troll.

Igår var det dax för att träffa juntatjejerna igen. God mat, gott vin och gott skratt innehöll även denna kväll. Nu planerar vi för en kommande tripp. Men vi vet inte vart vi vill....eller? Hm, lutar lite åt en Europastad.
Henke passade under tiden på att ta alla avloppen. Så nu är dom tagna. En erloge till alla som klarar av att rensa i avlopp. Usch! Jag fixar det inte.....hår, hår och ännu mer hår. Eller om vi nu ska ta hur det ser ut i avloppen i tvättstugan.......Nä fy va äckligt! Men nu glänser alla avlopp.

Idag har jag och Henke varit en sväng på stan. Det var inte mycket folk. Gick väldigt fort att shoppa det vi skulle ha. Det har kommit en hel del höstkläder nu. Me Like!
När vi sedan kom hem så hade vi pratat om att torka fönsterna. Måste verkligen få ge min underbara karl en jätte kram. Men han ville INTE vara med på bild (fniss). Han var jätte duktig. Han torkade alla fönsterna nere. Insidan, utsidan och mellan, jätte noga! Medan han torkade tog jag blommorna en omgång. Vips så var vi klara. Imorgon blir det fönsterna uppe som får sin omgång. Sedan är det gjort för iår, tjohoo! Alltid lika skönt när det är gjort. Och det bästa........nu vet jag att Henke oxå kan (fniss) 

Kram på er alla! Kom ihåg att ni alla duger precis som ni är. Alla har vi något fint, något bra och något som betyder något extra. Glöm inte heller att tala om att någon betyder något för just dig. Alla vill vi höra något fint. Det behövs inte mycket. Det kan vara det där lilla som betyder allra mest. Igår sa en fin vän till mig:
-Så otroligt fina ögon du får i den där skjortan! (Tack Lena)
Det betydde mycket för mig. Och det kommer att göra mig glad varje gång jag tar på mig den igen. Det var inte så mycket, men betydde så otroligt mycket.

En underbar helg.

I torsdags hade vi äran att sköta vår lilla solstråle till gudbarn.
Liten men tuff

Tänk att helgerna alltid går så fort. Imrgon är det redan måndag, och skolstart! Jag har inte hunnit blogga, eller rättare sagt jag har inte haft det som prio. I fredags lev det en lugn familjekväll med film. Kim han valde däremot att se film på bio istället. Och kors i taket. Jag somnade inte till filmen. Alla var nog lika chockade för det hör inte till vanligheterna.

Lördag, sovmorgon för alla. Längst för Henke. Men det var han verkligen värd. Han har varit jätte förkyld hela veckan. Hoppas nu inte att någon annan blir det. För vi åker ju snart. En lördag utan shopping, är som en helg utan fredagsmys. Med andra ord blev det shopping. Henke handlade bla ett par nya jeans, jätte fina. Sedan blev det lunch och kaffe med Per x 2, Marina och Marika. Och givetvis trav genomgång......och ni som har missat. Jag och Marika VANN! Inte så mycket men vi är nöjda. Vi hade 5 rätt, åkte på dom 2 sista loppen så ni kan ju tänka er vår puls. Men vi är jätte glada och nöjda över vår insatts. Nästa gång tar vi 7 rätt.

Efter travet så samlades vi i puben, för att invänta taxin. Kvällen hade bara börjat.

Vi åkte in till Johanna i Parken, där bjöds det på enormt god mat och dryck. Det var våra vänner Per & Marika som hade gett oss det i påskägget. Ni är ju för gulliga. Ännu en gång, tusen tusen tack!

Korten här och ovanför är från Marikas blogg.

Efter middagen var vi inbjudna till altanfest hos våra fina vänner Lena & Björn. Och det var så mysigt. Tyvärr ingen kamera med mig. Dom hade köpt in flera små färgade lyktor som dom hade hängt upp. Det var så vackert, mysigt och "värmande". Tack Lena och Björn, det måste vi göra om igen.

Söndagen har bara kommit och gått som den själv vill. Barnen ville spela Monopol. Fattar inte att jag vart pank först, jag köpte, köpte och köpte........hm sedan var pengarna slut. Tur att det bara är ett spel (fniss)

Sedan tog jag itu med men garderob. Det behövdes. Så nu inväntar en proppfull påse med kläder sin nya ägare. Och det bästa........nu rymms de nya höstkläder.

Jag har varit och övningskört moppe med Alexandra. Det gick jätte bra. Nu inväntar en ny film. Jag har fått ett tips om en jättebra film av Marika. Men icke sa nicke. Här ska det inte ses någon tjej film som man ska grina till. Jag vart nedröstad direkt, suck!

Imorgon är det en ny vecka med nya möjligheter. Ska börja veckan med att träffa Junta tjejerna. Ska bli trevligt.....inte så länge sedan vi sågs dock. Men jag lovar att vi har mycket att prata om ändå. Kram på er!


8 månader sedan......

...nu är även första sommaren över. Det är fortfarande så overkligt. Har fortfarande kvar ditt nummer i telefonen. Kan inte ta bort det. Jag har eventuellt en som vill hyra ditt hus en tid framöver.......om några år är det dina barn som skall ta över.....saknar dig så!


Tillbaka på jobbet.

Idag var det dax att börja jobba igen. Måste dock säga att det ska bli trevligt att komma igång med vardagen igen. Och det blir ju bara 2 arbetsveckor sedan blir semester på Rhodos.

Veronica ringde mig idag. Hon hade fått ett tråkigt besked om att hon skulle få börja jobba i Kåge. Förstår att hon var jätte besviken. Håller verkligen tummarna för hennes skull att hon ska få här i närheten. Tröstade henne med en bukett blommor. Lite plåster på såret.....

Roligt var det dock att höra att Lena mår jätte bra nu. Och hon lät verkligen pigg när hon ringde idag. Jag är så glad för hennes skull. Att allt har gått så bra tillslut, trots lite problem ibörjan.

Här hemma är det dock lite förkylnings varning. Henke ligger ner bäddad, förkyld. Ni vet en karl som är lite förkyld......Men Marika hon tycker jag verkligen synd om för hon är verkligen ordentligt förkyld. Hon lät inte pigg när jag ringde henne ikväll.

Tilde kom med en överraskning till jag och Henke ikväll. Hon hade köpt varsin Daim till oss. Tusen tack, vår egen lilla gullunge!


Spanien resan!

Då väntar jag bara på skjutsen.
Så där ja! Allt klart för att njuta i Spanien några dagar. Vi kommer hem igen på Söndag. Vi är 9 st från Aurum som åker iväg. 5 st har tackat nej och vill vara kvar hemma. Och någon måste ju jobba. Så det kunde ju inte bli bättre.

Iallafall så är resan en julklapp från Aurum. Onsdag till Söndag i soliga Benidorm. Varmt och skönt. Hm, kanske inte ska skriva så för då ska det väl regna?
Vi blir bjudna på allt. Och då menar jag allt! Det enda vi kommer att måsta stå för är vår egen shopping. Allt annat betalas. Måste verkligen säga att tomten är snäll......dock inte far till alla barnen! (fniss)

Hela gänget väntar på flygbussen.

En drink i baren innan avresa

Flygningen till Spanien gick jättebra. Sedan var det bara den där bilresan......den skall vi inte tala om. För det tog väldigt lång tid att hitta huset. Vem kan ha ritat kartan så fel? Men tillslut så hittade vi rätt.
Huset är så enormt fint. Måste upplevas, går inte att beskriva med ord.


Hungriga var vi så in med packningen och sedan iväg för att in handla mat. Då händer det tråkiga.....en katt blir påkörd. Dock inte av mig som tur var.

Dag 2:
Det var verkligen varmt, närmare 40 grader. Så då blev det mest solning på schemat. Först uppe på terassen sedan en sväng ner till havet. Så underbart skönt livet kan vara. Inga måsten, bara njuta och må gott. Me like!


På kvällen blev det hemma gjorda Tapas. Hur gott som helst, mums!

Dag 3:
Mulet och lite regn. Men vad gjorde det. Vi skulle söka en marknad. dock på fel ställe. Hm, vem lurade oss dit? Jag vet var du bor (fniss) Men slutet gott allting gott. Det blev efter mååångga timmars körande en snabb shopping på La Marina. Där var det ända jag tänkte på......Marikas dessertskålar.......måste hitta dom. Marika hade nämligen köpt några dessert skålar när dom var i Spanien förra veckan var av en hade gott sönder. Och nu ville jag hitta en så hon fick en ny.......och jag hitta dom. Men jag köpte 2, ifall det skulle gå sönder en igen.

Det blev inget mer shoppat än skålarna. Men glada i hågen så återvände vi tillbaka till huset igen. Ikväll var det en fem-rättersmiddag som stod på schemat på Benidorm Palace (rek. av Marika & Perra) Och jag säger bara att det var en av de bästa shower som jag har sett......en show i värdsklass. 

Dag 4:
Solen sken igen, helt underbart! Nu var det bara att ligga och pressa med "symaskinsolja" och bli så brun man bara kunde. På kvällen åkte vi till gamla stan, har glömt namnet. Där åt vi på en jättefin restaurang. Efter maten gick vi och tittade i små gulliga butiker som fanns efter gågatorna. Enormt fint ställe.


Dag 5:
Det blev en stressig morgon. Hm, vissa sov längre än andra. Men vi kom oss iväg. Hyrbilen som skulle tankas innan vi lämnade igen den blev otankad......men det var inte bara det. Den blev även väldigt skadad på höger sida. Fattar inte vem som kom på att sätta en betong kant där man skall köra? Hur tänkte dom då?
Måste säga att jag trots detta är väldigt stolt att jag har lyckats köra i Spanien, med all trafik.

Det har varit en jätte trevlig resa med mina arbetskamrater. Vi har blivit väldigt bortskämda. Tusen tack till er alla. Hoppas att det inte blir flera år till nästa gång vi kan göra en ny tripp tillsammans. 

När jag sedan kommer hem så möts jag av en jätte fint Välkommen hem. Som Tilde hade ritat på asfalten. Tända ljus, popcorn och en bra film stod redo att avnjutas i soffan. Henke och Tilde hade även städat och gjort så fint här hemma. Vad är det man säger.... Borta bra, men hemma bäst!

Men även dom här hemma väntade på något....
Barnen fick en barn champange och lakrits pipor. Henke fick 2 par Salming kalsonger.


Imorgon åker vi (Aurum) till Spanien!

Tilde, Towa och Lina åkte iväg till Boda Borg idag. Måste erkänna att jag verkligen blev chockad när dom satte sig i bilen och hade fixat 4 st stämplar. Va! Det brukar vara 1-2 st om man är nybörjare. Och varken Towa eller Lina hade varit där tidigare. Verkligen bra kämpat tjejer, tummen upp för er!


Packat färdigt - Check
Pass - Check
Pengar - Check
Biljetter - Check

Ja det ska nog bara att stiga upp imorgon och åka iväg till Aurum. Där ska vi träffas och äta frukostbuffe. Sedan tr vi flygbussen till Falmark. Flyget går 9:50. Det blir en stunds väntan på Arlanda. Men vi kommer då att hinna äta lunch innan nästa plan lyfter för att ta oss till Alicante, vidare till Benidorm. Så imorgon kl 20:00 sitter vi ute på terassen och bara njuter av värmen. Så underbart!

Vi kommer att se show, äta god mat, åka till vattenlandet, shoppa på marknaden mm Men mest av allt bara njuta. Njuta och ladda batterierna. Som Lena sa:
- Man blir bara en bättre mamma! Ibland kan man behöva ladda batteriet!
Och det är verkligen sant. Man måste kunna göra saker & ladda batteriet. Det tror jag att alla kan behöva. Spelar ingen roll om man är mamma eller pappa, ung eller gammal. Alla behöver vi nya upplevelser.

Det kommer snart en mörk tid, hösten knackar på dörren. Så nu ska jag verkligen ladda mina batterin. Först Spanien sedan Rhodos. För man kan inte ladda för mycket........det blir bara mer energi som lagras.


Så trevligt!

Igår hämtade vi som sagt hem våra vänner Per & Marika från flyget. Gissa om bruna? Svar: Ja, utan att tveka.
När vi seda kommer hem så dyker Lena och Björn upp. Dom ska titta på vårt kök. Dom har funderat på att göra om sitt. Tack Lena för alla dina varma ord, det är inte alla som kan det.......

När vi ska bjuda på kaffe & glass upptäcker vi........INGET KAFFE! Panik!  
Efter en stund dyker även Per & Marika upp. (Fniss)
Visst bjöd vi på gott kaffe? Vi var nämligen tvungen att låna kaffe av dom.
Det blev en lång och trevlig pratstund tillsammans allihopa. Måste verkligen få säga att jag tycker verkligen om när det bara blir som det blir. Man behöver inte planera något.......Vips så sitter det 4 goa vänner hemma hos en. Kan det bli bättre? Och jag måste verkligen få berömma "lillebror" Tod. Han var så duktigt där han satt på altan.

Jag och Henke är verkligen bortskämda. Per & Marika har köpt presenter till oss. Ja, dom ska då verkligen skämmer bort oss. Det blev som lilla julafton, fast i augusti.

Jag får 2 st vita fina läderarmband
(bild kommer)
En flaska gott Rose
(bildkommer
Henke får en jättefin klocka
(bild kommer)
Tilde får ett jättefint bryt hjärta i silver med texten IDA
(bild kommer)

Ja, vad säger man? Bortskämda det är vad vi är. Tusen tusen tack för dom fina gåvorna. Ni är ju bara för gulliga.


Äntligen, tjohoo!

Snacka om att 2 veckor tar lång tid när man bara väntar......å väntar......å väntar.
Men idag kommer dom äntligen hem igen, tjohoo!

Dom verkar ha haft en underbar resa. Som Marika säger:
- Det är ett paradis.
Här kommer några bilder som dom har skickat under tiden. Lite avis blir man......ni kan ju tänka er hur bruna dom kommer att vara när vi hämtar dom på flyget idag.

Vi kunde inte låta bli att skicka med en liten "respresent", 2 st ljuslyktor att tända på kvällen.




Markika har snorklat för första gången.

Men nu ska jag ta och packa lite.....för på onsdag åker jag till paradiset med Aurum, tjohoo! För det roliga och lustiga är att vi ska nästan på samma ställe.
Hoppas Marika har lämnat kvar lite shopping till mig.


Värdens finaste Alexandra fyller moppe idag!

Hittade en fin dikt som jag tyckte passade in:
 
Till min dotter

Du kom som en sol,fick min morgon att vakna och blommorna att blomma.
Du sprider sådan värme, ser saker med humor, och lockar mig till skratt.
Du är en klokar del utav mig, ser livet så klart, när jag vandrar blind.
Genom dig, har jag funnit mig själv, och vägen till mitt hjärta.
Jag är så lycklig att just du valde mig som din mamma.
Du är min ledstjärna i livet. 


Vår underbara och enormt snälla tjej Alexandra fyller moppe idag. Tänk att det redan är 15 år sedan solen började skina så fint över oss. Vi önskar dej en jättefin födelsedag, det är du värd! Varma grattiskramar från oss alla nära och kära.

På eftermiddagen var vi bjudna hem till Micke och Hanna för att fira vår 15-åring. Det var trevligt. Alltid lika roligt att få träffas tillsammans med barnen. Micke och Hanna har fått det riktigt fint hemma nu. Dom har bla gjort jättefint i uterummet. Det är något som jag kan sakna.....en inglasad altan, det blir som ett extra rum. Hanna verkar även ha gröna fingrar (det saknar jag oxå, fniss) för hon odlar egna grönsaker.

Alexandra öppnar sina presenter.
En pappa, dotter, mamma bild.
 
Vi avslutar sedan firandet med att fara på bio. Idag blev det Bröderna Karlsson. På tal om tvillingar, som filmen handlar om. Min mamma (barnens mormor) är tvilling så både Alexandra och Tilde lite större risk att få tvillingar.


Lördag, nedräkningen har börjat!

Vilket underbart väder det har varit idag. Tilde fick välja vart hon ville bada och idag blev det Kågebadet. Både jag och Henke blev chockade. Med oss hade vi Sofia, Tildes kompis. Men där var även Carlssons och Berglund´s.

Efter badet blev det en sväng förbi mamma i stugan. Hon skulle bli bjuden på surstrrömming. Jag blir riktigt avis, det är ju så gott.

Kim ringde och fråga vars min börs var?
-Hurså?
-Mamma du har packat ner den iställer för min börs i väskan.
-Va, har jag? (fniss)
Så idag kan man verkligen säga:
-No shopping today!
Det är Henkes utalande till mig när vi vaknar på lördagsmornar och han vet att vi ska in till stan (fniss)

Iallafall så har min nedräkning inför Spanien börjat.......4 dagar kvar, tjohoo! Sedan åker Aurum till Alicante.Det ska bli så underbart.

Jag och Henke gick dagens prommis innan middagen. Sedan blev vi slöa och köpte hem pizza. Efter maten var det bestämt att vi skulle cykla till Lena och Björn. En trevlig & ljummen sen sommarkväll, med underbart goa vänner. Det måste vi snart göra om igen.
Här en bild på kvällens buskille, Tod!


Idolkollo bjuder in till en kväll med show.

Idag var det varmt och skönt. Det är väl ingen som har missat att jag älskar verkligen sol och värme?
Idag kl 8 var jag på Kickis Nagelmakeri och gjorde mina naglar fina igen.

Sedan cyklade jag förbi Lena och drack en kopp kaffe med henne. Roligt att se att hon mår mycket bättre. Håller verkligen tummarna att hon får fortsätta att må bra nu.

Kim klippte sig idag. Han blev så fin....och kort hårig. Det var verkligen länge sedan man såg han så korthårig. Tack Marina!

Sedan var det dax för kvällen som vi alla har väntat på under veckan. Showen som idolkollo skulle bjuda på.
Så enormt duktiga barn det finns.....och så enormt duktiga ledare det finns.


Tilde var kvällens konfrencier, jätte duktig.

Alla som var med på kollot fick göra en egen skiva, med en egen låt om man ville.
Det är jättefina låtar, bra gjort av er alla.



Alexandra var med i dansuppvisning, jätte duktig.

Maya uppträdde med sin egna låt, jätte duktig.
(bild kommer senare)

Tjejerna har hunnit göra så mycket kul på idolkollot. Förutom att sjunga, dansa och skriva en egen låt har dom även åkt bananbåt på älven.

Dom har dessutom hunnit vara med på tv4:a nyheterna.
Klickia här för att se inslaget. 


Ingen städdag, trots att det var torsdag?!?

Torsdag blev inte en städdag hemma hos oss. Varför? Jo, vi hade hela huset fullt med karlar som drog in fjärrvärmen. Och skulle bli klarar först på fredag. Henke och Kim åkte iväg till Rönnbäcken och slog lite golfbollar samt lunchade i solen. Jag följde Veronica till Vitbergsbadet.

På kvällen åkte Henke iväg och tittade på första isträningen för AIK. Jag och Kim hade mys här hemma. Vi mumsade i oss en hel låda med kräftor. Mätta och belåtna åkte vi sedan iväg och spelade lite mini golf.

Långgolf och spöktåg

Idag har det varit en helt underbar och luuugggn dag!  För lugnare en att gå på golfbanan kan det knappast bli.
Henke och Kim blev sugna på att fara och luncha samt spela lite långgolf i Rönnbäcken. Jag tycker att det kan vara väldigt mysigt att gå där så jag hakade på.

Medans vi lunchade i solen så såg vi den berömda renen Irene.
Men nu har hon fått 2 stycken kompisar. Dom går där mitt i golfbanan och bara äter gräs. Och tro inte att dom flyttar på sig om dom ligger i vägen, icke sa nicke. Då får man minsann slå bollen från ett annat håll. Nu spelade vi på 9 hålsbanan och dom håller till på 18 hålsbanan så vi märkte aldrig av dom.


Innan man går ut på banan brukar man slå en hink bollar på ranchen. Så även idag.


Hm, vart tog bollen vägen? Några bollar försvann......men då hittade vi några nya bollar. Så när vi åkte hem så var vi på + 


Tjejerna som är på kollot har hur roligt som helst. Ikväll skall dom tydligen gå spöktågen, bbuuuuuu! Många nya vänner har dom hittat och det är bara fnitter då man ringer till dom. Imorgon skall dom åka bananbåt.
Roligt att höra att dom trivs.......men dom känner sig nog extra trygga eftersom dom håller till på Aurum.

Nu mekar Henke och Kim i moppen......snart är den klar. Ikväll blir det en film och frukt doppade i choklad. Något som Kim länge har längtat till. Det var länge sedan han vann chokladfonduen.
Henke blev sugen på glass. Ikväll blev det att prova på en ny varint som har kommit. Det var en glass som hade mums nerstoppad  sig "Americanen". Tydligen var den god. Hm, själv tycker jag det låter lite konstigt att äta glass med en mums.


En morfar att vara stålt över...

Min morfar kunde trolla fram godisar från ett hål i taket.....
......kunde din morfar det? Pillutta dig....

Min mamma hittade detta i lördagens Norra den 30 Juli 2010
(Taget från mammas blogg)




Tjejerna på Idolkollo....

Idag vat det äntligen dagen ""D" för tjejerna. Idag var det dagen som dom har väntat på....Idolkollo. Så igår kväll packades det för fullt här hemma. Och idag strax före klockan 9 var det dax att skjutsa iväg dom. Dom var verkligen ladde till 1000:en.

Så här hemma har vi nu en kille som ska få bli lite bortskämd i veckan. Det är han verkligen värd. Vi ska verkligen göra det han vill göra. Så idag har han fått vara med Henke och meka lite i moppen. Det tyckte han var intressant.

Sedan valde han att få äta på Kungsgrillen. Och snacka om god mat. Det kan jag varmt rekommendera. Det var gott, billigt och mycket mat. Och det var verkligen fint där inne i restaurangen. Det är värt ett besök.
Kim beställde lammfile men den var tyvärr slut. Så det blev en kebabtallrik istället.
 
Efter maten så skulle vi gå på bio. Hm, jag ville igentligen se Bröderna Carlsson, men blev dock nedröstad. Kim fick välja och han valde Night & Day. Och vilken tur, för snacka om en bra film. Det var en av de bättre filmerna som jag har sett på länge. Ska nog dock ses på bio för att få alla effekter. INTE hemma i soffan, då missar man nog många poäng.


Firande av Alexandra igen...

På söndag var det dax att fira Alexandra igen. Och näst helg ska hon bli firad hemma hos sin pappa med ännu mer släkt och vänner. Men det är ju då som det är hennes riktiga födelsedag.
Vi bjöd mormor och Andreas (gudfar) på pajlunch.

Mamma tog en så fin bild av syskonen.

Sedan vid kaffet och fikat kom Carlssons.
Efter att firandet var klart så fick vi äran att sköta den här guldklimpen.

Eftersom det är Alexandra som fyller år (igentligen nästa söndag) så fick hon bestämma middagen. Det blev inte helt oväntat kinamat. Kim försökta göra allt för att hon skulle välja hamburgare istället.
Ni kanske undrar vad hon har fått a oss......det får ni veta nästa söndag.

På kvällen var det dax att säga hejdå till Göteborgarna. Det är alltid lika tråkigt när alla åker hem igen, suck!
Man vet ju adlrig hur lå+ng tid det tar till nästa gång man ses.

RSS 2.0