Vi fick låna en ängel

Jag har just varit och tänt ljus på in underbara & älskade pappas mina barns morfars grav. Det kommer aldrig att bli lätt att gå dit tårarna kommer nästan jämt. Men nu lyser det och vi tänker på honom extra mycket idag. Men inte bara på honom.
Mina tankar går oxå till min underbara svägerska Susanne, min go arbetskamrat Katta som tyvärr båda 2 fick lämna detta gjorde liv och gå över till andra sidan alldeles för fort och i tidig ålder.
Men jag vet att ni ser ner på oss nu med ett leende.
Saknar er alla så enormt mycket.

Lyssna på låten, blunda, tänd ett ljus och tänk på någon ni saknar.

Halloweenhelgen har börjat

Igår fredag så hade vi bjudit hit Marie (Henkes tjejkompis) och hennes karl David på middag.

Det var hur trevligt som helst, kvällen fylldes med många härliga skratt. Dom är 2 helt underbara personer. Iallafall så måste man börja Halloween med att bjuda på en drink m spindlar, vad annars en kväll som sådan.
Och varför inte hugga in på förrätten direkt.

Nu måste jag ju även erkänna att varken jag eller Henke orkade stå framför spisen och laga mat, och framför allt inte när Marie har så mycket som hon är allergisk mot. Stackarn är båda gluten, laktos och skaldjursallargisk, eller hur var det nu? Det är ju det jag menar, lika bra att catera  från Tyske Kocken så det blir rätt.  Det blev oxfilé med potatiskaka och toscapäron med glass till dessert. Men det visades att Marie INTE var laktos, Henke  hur tänkte du då?

Jag måste bara få nämna att jag blev verkligen skrämd igår. Det kom in en galning till monster igår. Och då menar jag en galning. Han såg inte klok ut. Ni kan ju tänk er min puls. Han ville veta var kvartersgården var. Men det visades sig ganska snabbt att det var David som hade "bjudit" in honom för att skrämmas. Han hade nämlige gått förbi dom när dom var ute och rökte. Men FN va rädd man hinner bli. DAVID! Du gör inte om det :-O

Under kvällen hann vi även med att spela "med andra ord". Har man inte skrattat förr så skrattar man då. Jag vill inte skriva vem som vann............det svider.........men vi förlorade! Våra gäster vann hela tiden. Men jag är ingen dålig förlorare, ggrrrr!



En trevlig kväll med underbart trevliga gäster. Tack för att ni kom och förgyllde vår kväll med många underbara & härliga skratt.

Lucas 5 månader.

Fattar ni vad tiden går fort när man tänker efter. Igår blev Lucas 5 månader! Och vet ni vad han nu kan? Han kan sitta helt själv, stor killen. Nu är det bara masa och gå som fattas men det smäller ju bara till så kan han ju det oxå.
Iallafall så var det ju presentdax, vad annars. Veronica säger att vi får skylla oss själva att vi skämmer bort honom med presenter. Men det är ju klart att man ska ha månadspresenter fram till 1 årsdagen. Fattas ju bara annat. Det har mina barn oxå fått. Och är man gudbarn så är det ju ingen skillnad. Och det är ju kul att skämma bort.

Men han är ju för rolig denna lilla filur. Han har börjat med att "busa" eller vad det ska föreställa direkt jag tar i honom. Man blir nästan rädd för han (fniss) Tydligen så är det bara mot mig?!?



Tack & kram till er alla!

Som jag skrev igår så var det en dag som bara kändes förjäklig. Men idag är det mycket bättre. Man måste få ha dagar då allt bara rinner av en. Jag kände mig ledsen, arg & besviken. På allt och alla. Det var många olika saker & personer inblandade. Ni vet man går och biter sig i tungan, vill inte säga något för då kan man såra. Men jag kan oxå bli sårad & ledsen. Man går och ältar saker som man sedan blir besviken på. Men som sagt var idag mår jag bättre och jag vill bara säga:
-TACK, mina vänner! Ni är helt underbara.
Jag fick båda sms & kommentarer som värmde upp hela mig efter mitt inlägg igår. Vilken tur att jag har så många fina vänner runt mig, ni betyder enormt mycket. Tack för att ni finns!

Henke ville bjuda på lunch idag, tusen tack!
Per & Marika var oxå med. Och hon är ju värdens gulligaste. Hon hade köpt en liten present till mig pga av att hon visste att jag var ledsen och inte mådde så bra igår. Kan man bli annat en glad? Tusen tack, Marika! Bet mig i tungan för att inte tårarna skulle komma igen. Det kom nog många igår. Fick jättefina glasunderlägg till jul.


Ibland måste man få bli ledsen & arg

Idag har jag hunnit så mycket:
  • Renbäddat alla sängarna
  • Torsdagsstädat=dammsuga, dammtorka, ta toaletterna, skura golv
  • Rensat i garderob & skrubb
  • Tvättat alla sängkläderna
  • Gått igenom alla barnfilmer & spel
  • Vattnat & duschat blommorna
  • Gett barnen frukost/lunch/middag
  • Och så enormt mycket mer som jag inte orkar skriva
Jag borde vara så glad men känner mig så jä..la förbannad & ledsen.
Som sagt jag är som alla ni andra bara en helt vanlig människa och ibland är måttet rågat och då rinner det över.
Man kan reta upp sig på små saker, jag vet. Men ibland skulle även jag behöva få en värmande kram eller ett litet tack, eller bara få höra något snällt. Varför har vissa människor så svårt med att ge andra ett värmande ord?
Barnen har varit helt underbara denna vecka det är inte det.
Men ibland kan man sakna det där lilla som skulle göra en så glad.
Vissa människor kan vara så ego och själviska. Vissa människor kan inte unna andra att må bra, varför?
När gjorde du någon extra glad sist? Det behöver inte kosta ibland kan det räcka med att räcka ut handen och säga hej!

Jag skulle behöva en promenad och rensa mina tankar. Men då vet jag att lille skutt tårarna skulle komma
Men en sak vet jag
Livet går inte i repris.
Varför reta upp sig, bli besviken eller vänta på det lilla extra.
Imorgon är en ny dag



Det vill jag inte missa.

Fick just reda på att Niklas Strömstedt kommer till Skellefteå den 13 november. Och jag säger då bara en sak Det kommer inte jag att missa. Jag ska verkligan boka biljett och gå dit. Lyssnade jätte mycket på hans låtar när jag var yngre, lite yngre hihih



AIK- eller Halloweendrink, kalla det vad du vill!

Berry Scary Martini
Serves 1
1 cup ice
1 ounce black vodka
2 ounces cherry juice
Fresh raspberries and blueberries, for garnish

Combine ice, vodka, and cherry juice in a cocktail shaker; shake vigorously. Pour into a martini glass. Thread raspberries and blueberries onto a cocktail skewer, and place in drink. Serve immediately.


Daga vild

Man blir helt daga vild när man är ledig, men det är tydligen onsdag idag. Ringde till Veronica i morse och vad blev dagens mål? Jo shopping & lunch på stan. Hittade lite nya thigts, inte helt förvånade va? Samt en lila/svart randig T-shirt till Kim, och den dög jag behöver inte gå tillbaka med den :-)

Tilde köpte yttligare en mössa, den ungen verkar ju ha möss beroende.

Jag lämnade igen allt i lila som jag hade köpt i lördags, det gick liksom inte hem hos dom andra. Hm, som om jag brukar lyssna på deras inrednings tips annars, men tydligen denna gång?!? Ångrar jag mig så vet jag ju vart det finns att köpa.

Ikväll är vi bjuda hem till Henkes mormor & morfar på hemma gjord palt, mums. Den är supergod! Hoppas det blir över några för då får vi alltid ta hem lite palt. Perfekt att ha i frysen. Alexandra skall inte följa med hon ska på söder med några kompisar. Dom andra 2 trollen har inget val, dom måste med.

Borta bra men hemma bäst.

Vilken underbar tripp jag och barnen har haft i Luleå dessa 2 dagar. Det skulle jag gärna göra om så snart som möjligt. Idag blev överraskningsmålet Teknikens Hus. Jag har inte varit där på flera år och barnen har aldrig varit där. Och jag måste verkligen säga att det är ju ett helt underbart ställe som roar båda barn och vuxna. Kan varmt rekomendera detta till ni som inte har varit där. Timmarna gick så fort.

Här är Tilde & Kim Piloter. Man lyfter och landar ett plan till vald ort.

Tilde är och spränger i gruvan. Samt kollar lufttrycket.

Kim sitter i en timmerbil och skall lasta trimmer, samt tävlar snabbheten mot en robot.

Alexandra väljer att göra sitt eget papper till sin scrap book.

Sedan hade dom även en såpbubbleshow, helt otroligt vad duktiga dom är.
Han hade ett knep, Man skall tydligen ha sirap i såpbubbelsmeten.

Hade öven fått tips om att dom hade en jätte fin och rolig lanthandel för barn på museumet.
Givetvis så hann vi även dit en liten stund innan hemresan.

Och hemma var ju min underbara sambo medans jag och barnen var på denna lilla äventyrstripp.
Och jag kan bara säga han är ju helt otrolig. Han hade storstädat när vi kom hem. Och då menar jag storstädat allt från spisfläkt till duschväggar. Det var helt underbart att komma hem, allt glänste. Och inte nog med det. Han lagade även middagen till Juntan som vi hade hemma hos oss ikväll. Och det var jättegott, mums.
Snacka om att man blir bortskämd, men det är man väl värd ibland (fniss)
Henke smet över till Per & Marika under tiden mina juntavänner var här.

Men nu ska jag och Henke bara mysa i soffan och se en film. Barnen är trötta och slut efter resan och har redan bäddat ner sig. Men dom har varit helt underbara att få vara med, goa & glada och så tacksamma.
Jag lovar, detta kommer vi att göra om. Okej, Henke får kanske följa med då hihihi

Måndag och överraskningsdag nr 1

Jag sa ju till barnen igår att dom skulle få en överrasknings tripp.
Vi vaknade utvilade och pigga åt frukost och gjorde en liten välkomst lapp till Henke som han skulle få läsa när han kom hem. Sedan började vi att rulla mot:

Nordpoolen barnen plaskade och hadde verkligen jätteroligt. Det bästa var att det inte var så mycket folk fastänn barnen ha lov. Varför satsade dom inte på ett äventyrsbad på Edda?

Sedan åkte vi till Elite Stadshotell i Luleå där vi ska njuta av nattens sömn och en god hotellfrukost. Checkade in och ställde bilen i garaget för att sedan hinna med lite shopping & fika i Luleå centrum.

Hungrig blir man och jag försökte övertala barnen att vi skulle äta på en kinarestaurang, men jag blev nedröstad dom ville äta på Max, hm.

Mätta på shopping och hamburgare gick vi till filmstaden och inhandlade lite popcorn och godis för att kunna frossa till filmen:


Efter bion gick vi en 10 minuters promenad tillbaka till hotellet.

Barnen trötta och nöjda i vårt fina och STORA hotellrum. Kan varmt rekomenderar detta hotell.
Man behöver INTE går på tå (fniss)
Kim & Alexandra har varsin 120 cm säng.

Så jag kan bara säga att vi har ahft en toppen dag tillsammmans. Alla har verkligen varit på toppen humör och goa mot varandra. Så jag lovar, detta kommer vi att göra om.
Nä, nu ska vi ta och krypa till sängs och ladda för dagen imorgon som även den innehåller överraskningar & äventyr. Sedan när jag kommer hem så väntar juntabrudarna på att få middag hemma hos mig. Tack Henke för att du gör juntamiddagen till oss. Älskar & saknar dig, puss!


Livet är fyllt med överraskningar.

Har varit och firat Veronica idag. Fick då öven passa på att snusa på Lucas litegrann inna han skulle göra en liten tupplur. Det blev ett snabbfika för vi skulle entligen komma oss iväg och se: Flickan som lekte med elden tillsammans med Per & Marika. Jag och även de andra tyckte den var bra.

När vi kom hem från bion så kunde jag inte hålla mig för barnen längre:
-Imorgon ska vi göra något kul. En överraskning. Så hjälp till med middag & dukning så skall ni få veta mer.
Ni kan ju själva tänka er vilka hjälpsamma barn vi fick. Jag han inte göra något föränn allt var klart med dukning, sallad och tända ljus.
-Okej, ni skall packa badkläder, underkläder, sockar, badlakan och tandborste.
Det dom vet är att vi ska till Luleå, men inget mer. Resten får dom & ni veta imorgon. Dom har ävewn fått en ledtråd: Nordpoolen?!?

Jag älskar verkligen överraskninger, både att ge och att få (fniss)



Lördag med mycket på schemat

Vaknar och ser att marken är tänkt med snö, härligt och vackert. Vi äter en god frukost och Henke bjuder mig på morgonkaffet, underbart. Kan dagen börja bättre? Sedan åker vi in till stan för att göra lite shopping och sedan äta lunch/kaffe med Per & Marika. Det slutar sedan med att jag & Marika gör staden medans våra karlar går och gör sina ärenden.

Shoppade kuddar, filtar, gardiner, handdukar, badlakan i lila som ny färg istället för orange.
Men det blev inte så stor hit varken hos karl eller barn. Dom bara tittade på mig (fniss)
- Tyckte det var bättre med orange.
-Suck!! Nu har jag svårt att bestämma hur jag ska göra orange eller lila?


Men dagen slutar inte med detta utan fortsätter med både AIK-match uppe på ladan och höstfest. Det är våra vänner Per & Marina som har bjudit in till höstfesten och bjuder både på mat & dryck. Och inte nog med det, det var Marina som bjöd mig på hockeyn oxå. Man kan inte annat än tacka för en super trevlig kväll. Jag har sagt det förr men säger det igen. NI ÄR JU HELT UNDERBARA. Och tusen tack för allt igår.

Det fina värdparet för Höstfesten Marina & Per.
Meningen med festen var  ju att få upp försäljningen på ölen Goldbar.

Marina och jag fick äran att stå med konferenciern Anna Lafvas innan festen drog igång

Ni har väl alla provat Goldbar?  Vem vill vara med i dragkamp?

Killarna ville gärna vara med, och drog allt var dom orkade.
Fina vinster väntade.

Och så här glad blir man när man har vunnit, vann dock ej dragkampen men på sin lott.
Diggar verkligen Kenneth som inte tvekar att komma, 73 år och sådan festprisse.

Emil Burén och Henke satt och pratade, ja dom skålade oxå.

Marina var go och glad.

Vi hade en jätte trevlig kväll. Än en gång tack för inbjudan.

Hipp Hipp Hurra!


Vänskap är himlens klaraste stjärna
rörd av änglarnas tryggande hand
älskad av solens alla strålar
Lycka är att ha en sådan stjärna
stjärnan som sprider änglarnas ljus
En stjärna som aldrig bleknar
En stjärna som aldrig slocknar
En stjärna som som inte alltid syns, men den finns alltid där.


Stort grattis min undebara vän på din födelsedag.


Dagens Horoskop

Väduren behöver ta ett djupt andetag och leva mer i nuet medan Kräftan äntligen vågar krypa ur sitt skal. Vågen når framgång genom att arbeta i det tysta och Vattumannen har bara flyt i allt.
Oxen kan få ett erbjudande som det är svårt att motstå och Lejonet planerar för ytterligare steg i karriären. Skytten funderar över att byta arbetsuppgifter och Fiskarna kan stöta på oväntat motstånd.

Till min älskade bror Peter

Har suttit och funderat och gråtit så mycket ikväll över att jag känner att livet är så jäkla orättvist. Man ska inte klaga äver små saker, förkylningar, svininfluense,stress mm. Alla har vi vår hälsa kvar. Det finns faktiskt dom som har det värre. Och som jag tycker så synd om. Denna fina vers av Siv Andersson går till min älskade bror Peter som kämpar mot sin enormt svåra cancer i så många år. Han kämpar varje dag helt själv! Vem av oss skulle klara det? Ingen, iallfall inte jag och inte du heller!
Du är en sån jäkla kämpe, Peter. Tur att du är tjurig. Men det är väl däför jag älskar dig så mycket. 


Jag önskar jag hade
en sådan förmåga
att tända en hälsans
läkande låga.

Då skulle den särskilt
för dig få brinna
- få allt det onda
att helt försvinna.

Den skulle se till
att kurvan vänder
och att du får omsorg
av goda händer.


Dag och natt
hos dig den skulle vaka
och ge dig all kraft
att få hälsan tillbaka






Möte hela dagen , suck!

Idag har jag varit i Piteå på möte hela dagen. Men det var det värt för jag vet att det kommer att ge många affärer tillbaka. Jag älskar verkligen mitt jobb när jag känner att fan vad vi är bra. Och det är inte bara jag, det är hela personal styrkan som är bra. Och jag skulle verkligen vilja ge dom så mycket tillbaka men det finns tyvärr hinder ivägen. Men jag hoppas att dom känner det iallafall, att vi är bäst! Det blev mycket skryt om Aurum nu men vi är ju bäst (fniss) iallfall om vi får säga det själva hihihi För det tycker väl även ni? Att vi är bäst!

Men mina tankar och funderingar har även idag gått till min älskade bror som tyvärr inte mår så bra just nu. OM du ändå inte var så långt bort och jag kunde få vara en hjälpande hand. Men tyvärr......men 80 mil är väldigt långt. Jag skulle vilja vara en syster som finns vid hans sida när det är som svårast. Han har hjälp mig igenom så mycket och jag hoppas att jag kan hjälpa honom oxå. Denna cancer! Man önskar att forskningen gick ännu fortare framåt.

Firmafest, ja tack!

Igår hade vi firmafest på jobbet. Kan bara säga, så mysit!
Vi var i Ronnys nyinköpta jaktstuga. Ni vet alla, den som står längst upp på berget när man kör på E4:an vi kågesåg. Jag kan erkänna att jag trodde inte alls att den skulle vara så mysig som den var. Ronny får liksom alltid till det där lilla extra på sina inköp. Tänk er själva att sitta där inne med tusen tända värmeljus, brasa och bara känna lugnet. Och vet ni vad "tomten" hittade även dit. Det är sant (fniss) Vi hade en trevlig kväll med god mat från food, trubadur och en hel del lekar.




Lugn och skön söndag

Började dagen med en väldigt låånngg sovmorgon & frukost på sängen.
Idag ska jag verkligen bara känna lugnet och inga måsten. Det kan jag verligen behöva för i veckan är det ett laddat schema till 100%.

Grattis Lucas, du har ju namnsdag idag. Säg till din mamma & pappa att dom ska bjuda på kaffe.

Igår var vi på Olerys med våra vänner Per & Marika och deras vänner Janne & Mona. En tevlig kväll som tyvärr visades bli en förlust kväll för AIK. Bätter lycka till nästa gång. Men vi hade iallafall trevligt och avslutade kvällen hemma hos oss med Guitar Hero, dvs dryck, kex & ost till små timmarna. 

Redan torsdag

Oj, vad veckorna går fort man hinner inte med. Redan torsdag som innebär städning inför helgen. Men det är så himla skönt när det är klart. Nu har min helg börjat förutom ett receptionsmöte som vi ska ha imorgon, tyvärr. För där rykte min shoppingfredag, suck!

Men det får väl bli på lördag istället.

Det luktar nybakat.

Dagen började med möte på Scandic under FM. Tillbaka till jobbet. Där var det nog mest en massa prat ang hur börsen gick idag. Och den gick ju väldigt bra, upp 2,5%. Nu är bara frågan chansa och spara eller sälja?

Henke & Kim åkte iväg och tränade. Och vad passar då bättre för systrarna bus än att passa på och baka. Synd att ni andra inte får känna lukten av nybakta kladdkake muffins. Men jag lova att det luktar väldigt gott.

Hm, kanske måste tjuvsmaka en :-)



En helt vanlig tisdag.

Idag har det varit en hel vanlig tisdag. Efter jobbet hem och laga middag. (mamma det är slut älgkött) Det blev hur gått som helst. Prata med barnen och Henke om deras dag. Sedan var det tvättmaskinen som ville ha lite uppmärksamhet, och det fick den. Tvätt, tvätt och åter tvätt. Var kommer all denna tvätt ifrån? Kim & Tilde ut efter middagen till sina kompisar. Alexandra är på konfirmation, men är snart hemma igen. Då blir det tv:e kväll med bara henna, älskar verkligen tisdagskvällar "vår kväll".

Vad har jag gjort mer? Jo, jag har pratat med min super gulliga storebror Peter. Som tyvärr just nu har väldigt ont. Om man bara kunde hjälpa till på något sätt. Varför bor du där? Och jag här?
Älskar dig storebror för den du är!





Sköna Söndag

Jag och Veronica åkte till gravarna och gjorde höst/vinter fint. Under tiden var Kim & Henke här hemma och gjorde fint ute. Dom krattade bort lite löv och klippte ner blommor. Nu får snön komma.

Vi blev lata och orkade inte laga någon middag. Farmor & farfar sa att vi var välkomna dit på kinamat, mums.
Nu blir det soffta framför tv:n resten av kvällen.

Per & Marikas Bröllopsfest

Längtar till ikväll. Varför? Jo, vi ska till våra vänners Pers 40-års- & Per & Mariksa bröllopsfest. Kommer givetvis att ha med mig kameran.

Här kommer bilder från den enormt trevliga och lyckade festen. Ännu en gång tack att vi fick tillbringa denna kväll med er och era vänner.


Eftersom Marika nu är gift så var Henke en av flera andra karlar som fick lov att lämna tillbaka nyckeln till Marika (fniss)

Sedan blev det väldigt mycket Guitar Hero



Mer bilder från festen finns på Marikas blogg.

Äntligen Torsdag

Så var det torsdag igen, tjohoo! För mig innebär det helg. Och kan man starta "helgen" bättre än att komma hem och det luktar ny städat? Min älskade sambo hade tosdags städat när jag kom hem från jobbet idag. Puss på dig, älskar dig. Nästan att man känner sig lite bortskämd. 

Kvällen börja bra och sluta bra. Vi gick över till Per & Marika. Där bjöds det på nybakad sockerkaka & kaffe, mums. Och inte nog med det. AIK vann!

Imorgon blir det shoppingfredag med tjejlunch. Kram på er


Hockey med middag

Bbrrr, är det bara jag som tycker att det är kallt? Tror inte det? Men den första kylan som kommer är ju alltid värst. Det är på denna del av året man önskar att man bodde på varmare breddgrader.

Men vad gör kylan ute när man har goa vänner inne?

Vi bjöd över oss själva till Per & Marika på hockeykväll. Och vad passar inte bättre då än att bjuda dom på Lasange alá Henke. Så när vi kom hem från jobbet hackade jag salladen, Henke gjorde maten. In i ugnen och sedan folie på. Traska över till grannarna och njuta av maten för att sedan sätta sig ner i soffan för att så AIK mot MODO. Nu vet ni ju säkert alla hur det slutade..........dom förlorade! Suck!

Så här intresserade var våra karlar i slutet av matchen, varsin dator i knät.


Alvins´s dopdag

Idag är det både kanelbullensdag och Alvins dopdag.
Han skötte sig så bra. Han var så go coh söt under hela dopet.

Tilde fick den stora äran att hälla upp dopvattnet till kusinen.

Alvin fick verkligen gå från famn till famn.
Började hos kusin Tillde...........till kusin Alexandra....

Till kusin Kim...................även till faster Jenny....

För att till slut hamna i farmor & farfars famn.


Hockey lördag med poker

Kan man tänka sig Jenny var på hockey igår. Nä, det är inte så tråkigt som det låter, men jag måste väl med ge att det finns roligare saker att tillbringa tiden med. Men jag tackar inte nej om någon frågar om jag vill se hockey. Och lite intressantare blir det väl med tiden. Var det verkligen jag som skrev det? Tydligen, det är bara att kryp fram till korset och erkänna.......lite kul är det.

Iallfall så hade jag fått 2 biljtter till Svensk Caters loge. Dom skulle förutom matchen även bjuda på middag med starkare dryck. Jagbjöd med mig min vän Marina. Jag fisste att hon ville följa med, innan jag frågade.
Vi hade en trevlig hockeykväll. Men det slog mig lite. Varför tittar inte alla på matchen? Vissa hade fullt upp med att vinka till jag & Marina. Jag nämner inte vem (fniss) Och jag måste erkänna en till sak.........matchen var riktigt bra.



Efter matchen kom Per, Marina, Kewin och Melker över på poker. Eftersom dom vann matchen så kunde vi ju inte annat än att låta Melker även vinna i poker. För ni som inte vet så är Melker med och spelar i AIK. Man kan tro att jag  verkligen har blivit intresserad av hockey, för nu är dom t.o.m en av AIK spelarna hemma hos oss (fniss).
Jag kom på god 2:a plats.

Staan x 2

Idag blev det staan 2 ggr. Först på lunch med tjejkompisar sedan fredagsfika med barnen. Kim köpte en jättefin jacka och mössa. Alexandra hittade ett par jeans, superfina!

Jag hade velat hinna in och kika på ett halsband som jag skulle vilja ha. Jag är nämligen över förtjust i Efva Attlings kollektion. Har en hel del från henne och nu står detta fina halsband högt på min önskelista. Ett ursnyggt halsband med "dog tags" och blindskrift.

Ni som undrade var man kunde beställa "&" tecknet med text så är det från Många rum.




Kunde inte låta bli.....

Jag kunde inte låta bli. Jag var bara tvungen att beställa ett i barnens namn.
Jag längtar redan tills jag får den. Varför ska det alltid vara leverans tid?
På min står det självklart:

Alexandra & Kim & Tilde


Torsdag, trallallala idag ska det städas....

Hjälp vart tog veckan vägen? Det har gått så fort. Tyckte nyss att det var måndagmorgon. Nu är redan helgen på intågande men först ska det städas för det är ju torsdag. Gorde en liten paus i städningen idag för Lucas kom över med sin mamma. Hon ska då alltid följa efter honom (fniss) Han var så fin, han hade på sig sina grodsockar. frågade om han längtade till imorgon och shopping fredag. Han svarade med ett leende:
-Ööööööööö
Med andra ord:
-Jag älskar shopping!

Jag har fått 2 hockeybiljetter med middag inkl fri öl/vin tjohoo! Till lördagens AIK match. Var inte så svårt att veta vem som ville följa med. MARINA! Hon är verkligen rolig att fråga för hon säger aldrig nej & tvekar aldrig. Och framför allt inte när det gäller AIK-hockey (fniss) Så hoppas att någon av karlarna kan köra, för vi kör INTE.

Oj, jag höll på att glömma att Tilde har varit hos tandläkaren och dragit bort en tand idag. Hon var jätte duktig, mamma egen lilla super duktiga tjej. Hon var inte ens nervös innan.




RSS 2.0