Lucas 4 månader

Alltså man fattar inte vart tiden tar vägen eller hur fort den går. IIdag blev Lucas 4 månader. Fortsätter han att växa i samma takt så är han ju snart tonåring han oxå, skit. Nä, så fort får vi hoppas att det inte går. Givetvis så msåte man som gudmor & gudfar ge en liten 4 månaders present. Hans föräldrar klagar på att vi skämmer bort honom, men det är ju det som är meningen. Och när han är så liten så vet han ju inte om det. Mina barn fick "månadspresenter" oxå. Så då måste ju även Lucas få det, vårt lilla gudbarn.

Eftersom han nyss har fått skor så fick han en liten mindre present denna gång. Vi har märkt att  Lucas har ju en viss liten förtjusning till grodor. Grodleksak, tröja med grodor och en pyjamas med groda så vad passar då bättre att ge änt par grodsockar (fniss)

Givetvis så passade jag på att mysa med honom, gav honom flaskan och badade honom. Han är så himla go och mysig den lilla filuren.


Visst blev han snygg i sina grodsockar?



Oj vad du är duktig, Alvin

Läste brorsan & Carros blogg förra veckan och upptäckte att Alvin har kommit på det där med att vända på sig. Oj, så duktig han har blivit. Skulle lägga in det på bloggen då men glömde bort det, men bättre sent än aldrig. Stort grattis till go úngen.

Alvin hade legat i babygymmet. Carro ser just hur han vänder sig från rygg till mage. Sedan från mage till rygg om och om igen! Alltid roligt när man kommer på en ny lek.

21/9 Vänder sig Alvin från rygg till mage 1:a gången

Bilden kommer från Carros blogg.

Höstens junta träff hemma hos Marina

Jaha, då var det dax igen då. Dax för lite prat & skratt bara tjejer imellan. Inga barn och inga karlar. Idag var det dax för Marina att ta emot oss i juntan. Och vilken tur att jag påminde vissa  igår att vi hade junta idag. För vissa hade helt glömt bort att vi skulle träffas idag. Hur kan man glömma en sådan viktigt kväll? Tur att vissa i gruppen är så unga så minnet inte har börjat svika ännnu (fniss) Och vilken tur att hon har värdens underbaraste karl som lagar middagen till juntan, för själv jobbade hon in i det sista. Det blev en av mina iallafall favvo "Per alá Coq au". Jag säger bara mums, tror att alla andra i junta gruppen håller med oxå.

Sedan blev det dax att smaka Kickis fantstiskt goda hemma gjorda blåbärspaj, jag säger bara smaskens.

Kvällen blev iallafall som vanligt, helt underbar. Det är så skönt att bara sitta och ha lite tjejsnack.



Sköna Söndag

Idag har vi verkligen tagit det lungt och bara små donat på här hemma. Så himla skönt! Inga måsten utan bara tagit dagen som den kommer. Kan säga att det var verkligen länge sedan. Ganska skönt och bara softa.

Igår var vi hos våra vänner Per & Marika på hockeymiddag. Perra kom på idén att vi sedan skulle spela Guitar Hero. Ja, varför inte? Man måste ju prova iallafall. Kan säga utan att skryta......jag var bättre än Henke (fniss)
Kan nästan lova att jag kommer att köpa egna gitarrer.....inte Kim emot :-)

Här kommer det lite bilder från gårdagen som jag har tagit från Marikas blogg. Hoppas det gick bra Marika? Jag hade nämligen glömt min kamera hemma. Hur tänkte jag då? Kameran är ju ett måste i bloggvärlden.


Ingen har väl missat att AIK vann igår.......igen!

Värdparet i duell........Marika är jäkligt bra. Jag försökte att klå henne men icke. Jag får träna till nästa gång.

Jag och Kim i duell. Kim hade tur och vann........alla gångerna mot mig.

Henke den lilla filuren måste träna mer. Ni läste väl tidigare att jag vann alla dueller mot honom :-)
Alexandra var oxå med och spelade men kom lite senare. Hon var jätte duktig, syntes att hon hade tjuvtränat.


Shopping med tjejerna & middag med goa vänner.

Hade lovat mina tjejer att vi skulle göra en "tjejdag på staan". Och jag som mamma till dessa underbara tjejer tackar ju inte nej till lite shopping, fniss. Så vi åkte in, gick på några affärer för att sedan inta en lunch på wook & roll. Försökte hitte en jacka som skulle duga till Alexandra men det var inte lätt, vi kom hem utan jacka. Bättre lycka nästa gång. 

Längtar till ikväll. Varför? Ja, inte för att AIK ska spela match utan för då ska vi umgås och äta middaghemma hos våra nygifta och goavänner fru & herr Henriksson. Jag vet redan nu att det kommer att bli en toppen kväll. Så det är dax att göra sig klar för att gå över, men önskar er alla en fortsatt trevlig kväll.

Fredagsmys med........Henke

Äntligen fredag. Tjohoo! Då är det ju dax för fredagsmys i soffan med hela familjen. Trodde jag ja. För barnen hade tydligen planerat annat. Kim skulle på disco (dessa brudar nu duger inte mamma längre, fniss) Alexandra skulle se film med Jennie, Tilde skulle sova hos Elina och spela spel.

Är det då man ska inse att det nu är dax att klippa navelsträngen? Skulle tro det. Man har ju varit barn själv. Fanns det något bättre än att vara med sina kompisar och ha kul. Tror inte det.
Så det får bli fredagsmys i soffan med Henke. OM nu inte han har hittat på något annat han oxå (fniss)

Åååå kom just på att precis för en vecka sedan var vi på väg till varmare grader, suck! Nä krypa ner under filten i soffan och mysa........hm den är ju i tvättmaskin....Lucas har nämligen kissat på den nar vi skulle byta blöja på honom (fniss)

Hihih en annan rolig sak ang Lucas Carlsson. Alla som känner hans föräldrar vet ju att hans pappa är ju inte dålig på att snacka, inte hans mamma heller för den delen när hon kommer igång. Men jag vet en som knäcker dom med häst längder......Lucas. Man får inte en syl i vädret när han kommer igång med sitt jollrande hihihh 



Det kom ett paket!

Idag när jag kom hem från jobbet och skulle kolla igenom posten så var det ett vadderat paket i högen.
-Hm, vad kan det vara?
Avsändaren var hemlig man jag hade mina aningar. Kände igen den fina stilen. När jag öppnade paketet så var det en jättefin kökshandduk i den och ett kort från avsändaren.
-Vem det var ifrån?
Det var från min påhittiga svägerska Anneli i Göteborg.

Hon hade gått förbi den och tänkte att det där är "Jenny". Och hon hade så rätt så rätt. Det var verkligen i min smak.

Tusen tusen tack du är ju för gullig. Den är jättefin och ska givetvis komma fram till jul. Det lovar jag dig.

Kram på dig, du är ju för go, och påhittig. 


Brrr, så kallt!

Brrr va kallt och rått det är på morgonen. Men det  är ju det som kallas svensk höst. Det mysiga med hösten är när man kan tända upp alla ljus och bara mysa under filten i soffan. Skulle inte vara helt fel att kunna tända en liten kamin och mysa framför.

Jobbet flöt på bra idag och jag han med en hel del pappersjobb som jag har haft på hög ett tag. Hem från jobbet laga till mammas goda köttsoppa som blev kvar sist och jag frös in. Sedan blev det att gå över till Lucas och snusa på honom. Givetvis hade vi köpt en present åt honom oxå i Barcelona.

Ett par snygga adidas skor

Vilket stort paket till en så liten kille.

Brudarna kommer att tycka han blev så tuff.

Grattis till det vackra brudparet.

Vissa av våra vänner passade på att gifta sig när de reste till Spanien.


Kärleken har inget facit.
Äktenskapet ger inga svar.
Kärleken är som en gåta.
Det är ni som lösningen har.

Ni två är som gjorda för varandra
att tillsammans livets vägar vandra.
Kärlek, lycka och glädje vi önskar er





Home Sweet Home

Nu är vi hemma igen, borta bra men hemma bäst eller? Vi har haft det så grymt bra och trevligt. Kan varmt rekomendera Barcelona till Er som funderar på en liten tripp. Det är en ren stad med enormt mycket att se och upptäcka. En stor kram till Per & Marina som har gjort denna tripp med oss. Ni är helt underbara att resa med.


Igår vart det den varmaste dagen ca 35 grader varm och molnfritt, phu. Men det var helt underbart. Vi gjorde lite dagsutflykter som att besöka denna kyrka, Sagrada familia som är över 100 år och bygget av katedralen är fortfarande inte klar. Undra när bygglovet går ut?
Men enormt vacker att se på.

Sedan gick vi vidare till....ja kalla det vad du vill men nu vet man var dom har fått ide till vår staty på torget. Men denna byggnad lyser i alla möjliga färger på kvällen med andra ord väldigt vacker den oxå.

Sedan blev det poolen och solen som lockade innan det var dax för den sista kvällen i Barcelona.

Det avslutades givetvis med Tapas på en jätte på restaurang synd att vi inte hade upptäckt den tidigare. Det var bara att stå där i tapasbaren och peka vad man villa ha, mums!

Men nu är vi hemma och det är väl dax att planera in nästa lång weekende.
Tusen tusen tack till farfars som har skött Tilde under tiden, tack för att ni finns och gör detta möjligt för oss att åka iväg. Kim och Alexandra har varit i goda händer hos sin pappa och Hanna.

Det kommer mer bilder men jag laddar upp dessa imorgon. Nu ska jag kramas med Tilde


Söndag i Barcelona

Vi är faktiskt duktiga på att stiga upp, tur att vi har med oss morgonpigga Per & Marina. Så vi äter frukost redan klockan 9 ute på någon uteservering, mysigt. Idag har vi haft ännu en dag med sol men med mer moln. Och det var nog tur för igår tog det på ordentligt. Henke och Per ville att vi skulle åka och titta på där Zlatan spelar Camp Nou. Kan säga att det var en väldigt stor byggnad.



KOrten blev lite konstiga pga soljuset, lite synd men det blir så ibland.

Sedan bar det iväg högt upp på berget där man ser över hela Barcelona. Dit åkte man först tunnelbana sedan en gammal mysig liten spårvagn för att sedan avsluta med en förd uppför berget med en bergbana. Uppe på berget fanns det som ett "Gröna Lund" i en mindre variant. Där blev det lite tapas med en utsikt över hela Barcelona.



Det blev en stund vid poolen och nu är vi klara för att börja med kvällens äventyr med bla besök Sagrada Familia och Toreagbar det blir trevligt att se. Med andra ord vi njuter av varenda liten minut av resan som kommer att vara alldeles för kort.

Nu är vi i Spanien, tjohoo!

Vi åkte vid 16 tiden från Falmark. När vi sedan landade på Arlanda mötte vi upp Per, Marika & Ida som kommit från Spaninen. Om dom var bruna? Gissa själv och svaret är JA! Vi hann sitta ner och prata och ta ett glas vin innan vårt plan till Spaninen skulle avgå. Och inte ska ni tro att Per & Marika kom tomhänta. De hade ett silver färgat paket med sig till oss som vi inte fick öppna förrän vi satt på hotellrummet. Kan erkänna att det kliade i mina fingrar men jag klarade mig. Men det var det första jag gjorde när vi klev in genom dörren. Tusen tusen tack! Det var 2 jättefina armband (som jag hoppades att det skulle vara) inredningstidning, kexchoklad och en droppkork till vinflaskan.

Hotellet är jättefint, vädret är toppen, väldigt varmt idag. Men man ska inte klaga. Vi var nere vid stranden och åt frukost, åkte linbana till ett berg, solat & badat vid hotellets pool. Nu ska vi ut och äta tapas. Kram på er alla.


Så här högt upp var vi, wiiee!


Marina beställde en stor stark. Servitrisen frågade om hon verkligen ville ha en. Jo, en stor stark. Och när han kom så förstog vi varför. Den var inte stor den var BIG.

Sedan blev det lite poolparty.


Hm, fattas det något.....

...eller är allt klart?

Få se nu:

*All tvätt tvättad.
*Städat
*Tömt kylen
*Gått med soporna
*Packat alla "P:n" Pass. Piljetter,p-piller, pengar....p-piller kan jag ju glömma sedan flera år tillbaka, fniss
*Barnen är där dom ska vara.
*Snusat på Lucas
*Lunchat med brudarna

Ja, då är det bara att åka då.........till SPANIEN, tjohoo!



Dax att börja packa

Idag började min dag med frukostmöte på Statt kl 06.50, gäässpp! Sedan iväg till jobbet, för att sedan fara till veckans sista möte. Ett väldigt bra möte för man fick med sig en hel del smått och gott. Allt från en stor bit Entrecote, svamp, vin, bröd, jordgubbar mm till en flaska likör. Fler sådana möten, fniss. Dom gillar jag hihih

Sedan hem gosa med barnen lite och för att inte glömma TORSDAGS STÄDNINGEN. Micke har just varit och hämtat Kim & Alexandra. Så nu börjar det dra ihop sig för att börja packa.......till vad? Jo, imorgon åker vi till Spanien, tjohoo!

Hm, 2 dagar kvar....

...kanske man skulle ta och packa lite? Nä, det får vänta till imorgon. Går hellre och snusar lite på Lucas.

En stor kram till min underbara mamma som kom förbi jobbet med världens godaste köttsoppa, mums. Ett bra betyg på att maten är god är när Kim tar en portion till, och det gjorde han idag.

En stor kram till Henke oxå som alltid är den som far och skjutsar barnen hit och dit.

Imorgon börjar min arbetsdag med frukostmöte på Statt kl 06.50. Vem fn bestämmer en sådan tid? Gäässpp!


Det var länge sedan.

Gäääspp, måndagsmorgon och en ny arbetsvecka. Men den kommer att gå fort för på fredag åker vi ju till Spanien, tjohoo!

Idag när jag satt på jobbet så tänkte jag att ikväll ska vi åka och hälsa på min gamla svägerska Linda som jag hade lovat henne för några veckor sedan. Och så blev det. Vi var så varmt välkomna. Kanske måste förklara mig lite mer för hon är inte gammal, faktiskt yngre än mig. Men det var min svägerska på den tiden jag och Micke följdes. Vi åkte dit efter middagen jag Henke & Kim. Tjejerna hade annat inplanerat. Det var så himla kul att få ses och träffas igen efter så (tyvärr) många år. Men det måste vi ändra på. Dom bor i ett superfint hus. Tycker verkligen om Lindas smak på inredning. Kim & Kevin (kusinerna) fann varandra direkt. Vi drack kaffe och åt en jättegod äppelkaka som Linda hade bakat, mums. Hoppas det inte dröjer länge tills vi ses nästa gång. Ni är varmt välkomna till oss oxå.

När vi kom hem så hade Tilde gjort en överraskning till oss. För det är ju hennes namnsdag idag. Så då måste man ju ha lite gofika.



Oj så skönt!

Nu kan hösten och vintern komma för nu har vi gjort höst här ute. Alla höst blommorna är planterade och klara. Utemöblerna är bort tagna från altanerna. Alla fönster är putsa. Ny gardiner i fönstrerna.
Ja, du lilla höst du är varmt. Får man säga att det är jäkligt skönt när det är gjort. Och det är ju faktiskt mysigt med höstens alla färger i naturen. För att inte glömma alla ljus man kan tända när mörkret kommer.

Vi har haft besök idag av lilla Lucas. Han har surrat om lite ditt och datt. Men varit så snäll, som vanligt. Han har verkligen fått sitt surr av sin pappa. Förlåt Roger men du är verkligen bra på att surra , fniss.

Idag eller rättare sagt ikväll blir det grillning, mums. Det var ju ett tag sedan nu. Sedan ikväll blir det att se Marie Ljungstedt "Kommisarien och havet" på tv 4:a kl 21.00 missa in den. Böckerna är iallafall jätte bra.


6 år sedan.

Igår lördag var det 6 år sedan som jag och Henke var i Turkiet med Per & Marina. Jag provade att dyka för första gången i mitt liv. Det var helt underbart. Det är ju en helt annan värld där under havsytan. Per & Marina var kvar på båten och solade. Och vad händer om inte att dom just då bestämmer sig för att förlova sig. När vi sedan var på marknaden så passa som på i smyg att gå och köpa ringarna.

6 år sedan, snacka om att tiden går fort. Så igår lördag ville Per & Marina fira detta tillsammans med oss på Johanna i parken. Vi  åt och drack gott. Hade en jätte trevlig kväll.
Vad händer när notan kommer in? Jo, Marina & Per vill bjuda oss på kvällen. Va! Men nog kan vi betala själva.
-Det var så trevligt att ni ville fira vår 6 åriga förlovningsdag tillsammans med oss. Som tack så vill vi bjuda er.
Kan man säga annat än att man har helt underbara vänner, så gulligt. Än en gång tusen tack Marina & Per att vi fick fira er 6 årsdag tillsammans med er. Ni är ju för gulliga. Hoppas ni hade lika trevligt som vi.

Efter middagen så gick vi till Kalles. Där gjorde vi slut på alla Goldbar.

Kvällen avslutades givetvis med vitlöksbröd och Goldbar på Olearys.


Bilderna kommer från Marinas blogg.

Go och glá

Veronica ringde och sa att jag skulle titta på min mail.
Har tittat på detta klipp flera gånger nu och blir lika glad varje gång.
Han är så enormt go och glá lilla Lucas. Båda gudfar & gudmor smälter som smör i solsken.

Torsdag och städning,tjohoo!

Eller? Men det är himla skönt och trevligt när det är städat och luktar gott i hela huset.
Idag fick vi en inbjudan igen.......denna gång till lilla söta kusin Alvins dop. Så trevligt och mysigt att se ens lillebror stå där framme i kyrkan......giftemål? Hm, idag vet man ju aldrig när någon går och gifter sig. Det verkar vara en trend att göra det i smyg och som en liten suprice. Vem vet kanske vi gör det i smyg oxå hihihi. Skojar bara mina vänner. Klar att ni ska få vara med.....eller? fniss



Nä tillbaka till skurhinken......... 

Det kan man kalla jägare.

Idag kan jag säga att jag har nog världens stoltaste lillebror. Varför? Jo, han fick skjuta sin första älgtjur en 7-taggare. Och inte nog med det sedan går han och skjuter en ko och en kalv. Kan man vara annat en stolt då som älgjägare? Tror inte det.  Vad är det man säger:
-Alla goda ting äro 3.

Jag och hela min familj säger stort GRATTIS Andreas


Höstdag med sol och värme.

Idag har det varit en underbar höstdag. Solen har skinit, varmt men lite blåsigt. När vi kom hem så låg det ett handskrivet kuvert i posthögen på bordet.
Tjohoo! Det var en inbjudan till bröllop- och 40-årsfest idag.
Det ska bli både underbart och tervligt  att få gå på den festen. Fick ett mms från värdparet idag. Kan säga att dom var INTE bleka, tvärtom. 



  
 

Det är bara att inse sanningen....

....hösten knackar på dörren. Man vill som aldrig inse att sommaren är slut men tyvärr alla nära och kära den är över. September har kommit och löven börjar bli gula på träden. Det blir svalare om kvällarna och mörkret kommer tidigare och tidigare. Så det är bara att inse sanningen, det är höst.

Jag och Henke har varit duktiga nu efter middagen och gjort lite höst här ute på gården. Det mysiga med hösten är iallafall att man kan börja tända alla ljusen igen.

Nästan alla fönster är torkade och bytt gardiner i. Det är bara vardagsrummet och vårt sovrum kvar. Så nu är det bara att häsla hösten varmt välkommen.


Blomman jag fick av Perra och Marika fick vara kvar, den är fortfarande så fin.


Som vi har längtat.

Idag kommer mina underbara troll hem. Som jag har längtat efter dom, eller det har vi ju alla. Men för ett mamma hjärta är 2 veckor väldigt lång tid. OCh dessutom är det extra jobbigt när dom är i ett främmande land, Grekland. Men nu kommer dom snart, tjohoo!

Till slut så kom dom......
Det blev många kramar när dom kom hem. Micke och Hanna hade köpt varsin stor choklad ask till dom alla 3. Tusen tack det var jättegulligt gjort.

Vi skulle mysa i soffan men det var 2 st trötta utlandsresenärer som somnade.

Före och Efter

Idag blev trappen helt klar. Så jag tänkte att jag skulle visa er en före- och efterbild. Nu är det bara en ledstång som saknas. Men vi vet inte riktigt vad vi vill ha. Tack till min underbara sambo som har målat och satt dit trappstegen. Tack även till farfar som har gjort trappstegen. Vilken tur att man har både en händig karl och svärfar.


Perra 40 År



GRATTIS PERRA MAN KAN TRO ATT DET  ÄR ETT SKÄMT
 .
MEN DU FYLLER IDAG FAKTISKT JÄMT. 

OCH HÅRET DET KANSKE BLIR LITE GRÅTT.
MEN VAD GÖR DET, DU HAR JU INGA LOCKAR FÅTT.

 

NU BÖRJAR LIVET SÄGER MÅNGA.
OCH MAN KAN NJUTA OCH SLAPPA, DAGARNA LÅNGA.

 

MEN DU ÄR INTE  DEN SOM PÅ SOFFAN TAR EN LUR.

ISTÄLLET  ÅKER DU MED MARIKA PÅ EN SHOPPINGTUR.

VI HAR RÄKNAT PÅ FINGRAR OCH TÅR.
DET STÄMMER DU FYLLER 40 ÅR.

STORT GRATTIS FRÅN JENNY & HENKE MED FAMILJ


Bröllops klockarna har ringt

Vem har gifft sig?
Jo, våra fina vänner Per & Marika har gift sig på Arlanda igår.
De åkte sedan direkt vidare på bröllopsresa till Spanien, Benidorm.
Stot grattis till er båda ni var jättevackra på bilden. 

Dikt till brudparet
Idag dansar löven i trädens kronor
De rör sig så rytmiskt till vindens musik
Och vinden den sjunger om kärleken evig
Och allt blir en lyckig och härlig rytmik

Den sjunger så vackert om kvinnan och mannen
Som avgett ett löfte att lova varann
Att älska varandra tills döden dem skiljer
Och alla kan se att dess kärlek är sann

Ja, kärleken är så förunderligt vacker
Ibland kan den stoppas av hinder ändå
Då måste man klara att snabbt ta sig över
Och visst blir det lättare om man är två

Vi önskar vårt brudpar all lycka och välgång
Och hoppas att hindren på vägen är få
Idag börjar resan i livet tillsammans
En vandring så innerligt vacker att gå

Idag skall vi fira med sång och med glädje
Vi sjunger med löven till vindens musik
Vi sjunger som vinden om kärleken evig
Och allt i en lycklig och härlig rytmik!


Krutov 10 års jubileum



Igår fredag var det 10 års jubileum för Krutov & C:o. Självklart var vi med och firade.
Kvällen började hemma hos famijen Carlsson. Sedan bar det iväg till Balzac.
Det var en underbar kväll med underbart god mat. Tusen tack till Roger & Veronica som bjöd på kvällen & maten. Ni är för gulliga. Vilken tur vi har er som vänner, älskar er båda!

Henke med sina bordsdamer under kvällen.

Och jag med mína bordskavaljerer. Snygga eller hur?

Dagen till ära hade Krutov fått en egen meny

Måste bara få berätta vad Tilde sa för ett tag sedan:
-Mamma vi har ganska tur.
-Vad menar du då?
-Vi känner ju en kändis.
-Va? Gör vi?
-Ja, Roger. Han spelar ju i Krutov.


Tyvärr var Veronica tvungen att åka hem efter maten till den lilla prinsen. Kvällen slutade hemma hos oss kl 04.00. Henke och Denise kom nämligen på att dom skulle utmana varandra i friidrott, efter det blev det travsnack.

Tårar och glädje!

Vilken dag det har varit idag på jobbet. 4 inbokade möten samma dag är minst 2 möten för mycket. Man blir tung i huvudet, gäsp! Men jag fick 30 minuters massage därimellan, skönt! Det behövde jag verkligen.

Jag börjar med tårarna:
Idag eller rättare sagt ikväll strax efter 21 gick vi över till våra vänner Per & Marika och kramade om dom. Imorgon åker dom nämligen till Spanien 2 veckor. Dom kommer hem samma dag som vi åker till Spanien. Hur tänkte våra karlar när dom bokade vår resor? (fniss)
Vi gick över och tog en öl, snackade lite och gav dom en kram. Önskade dom en trevlig och solig semester. Givetvis hade vi med oss lite paket, det är ju en som fyller 40 medans dom är borta.
När vi gick hem var det nästan så att det kom tårar. Vi kommer ju inte att träffas på länge, snyft.


Sedan kom glädjen:
-Om du hade hört mitt glädje tjut när jag läste din kommentar. Så skulle du förstå hur mycket jag har saknat dig, Emma!
Det var nämligen en kommentar på min blogg från Emma. Jag visste ju inte om hon skulle höra av sig, men det gjorde hon. Och jag är så jätte glad över det. Nu ska jag göra allt för att inte tappa kontakten igen. Tyvärr bor hon väldigt långt borta nu men det är ju tur att det finns bloggar. Hon pluggar nämligen i Vreta på ridgymnasium. Helt rätt linje för henne, hon var en hästtjej redan i Lottas mage. Men nu ska den lilla pusselbiten ska komma på plats igen. Den har varit borta så länge. Alldeles för länge.
-Tack, Emma för att du svarade!

Nu ska jag stöka bort lite här hemma. Henke ska tydligen spela lite xbox. Bäst att han passar på innan Kim kommer hem på söndag från Rhodos. För då är det säkert en kille som är spelsugen.


Testpilot

Jag kommer att testa en minidator Asus Eee PC några dagar framöver. Min dator är på kontroll på LG, den mår inte så bra. Som det känns idag så är jag jättenöjd över minidatorn. Den är liten och nätt och den är VIT. Ja, som det känns 1:a dagen så är det bara bra skaker med en minidator, men det kan ju ändras under veckan....



asusx.jpg

Varmt och soligt på Rhodos

Kim & Alexandra ringde nyss hem. Jag blir lika glad varje gång dom ringer. Kan ni tänka er att ha barnen så många mil bort. För ett mamma hjärta är det jobbigt. Det drar så mycket i navelsträngen (fniss) Men jag är överlycklig för att dom är där och att dom har det bra. Ingen har fått magsjuka och det är ju jättebra. Det är visst jätte varmt. Idag har dom hyrt en bil och kört omkring och badat på olika stränder. Kim hade dykt. Nu på kvällen skulle dom gå och se en show. Suck, vad avis man blir. Stor kram till Micke, Hanna och barnen. Fortsätt och njut utav er semester.

Rhodos Griekenland ... Rhodos fotopagina 6 - de ... Rhodos


Grattis Liam

Idag fyller Liam år 7 år, hipp hipp hurra.
Jag vet att han har längtat jätte mycket till denna dag.
Vi var dit bjudan efter maten.
När vi kom gåendes såg vi hur han kikade efter oss i fönstret.
Tilde och Liam hade dekorera tårtan, den var jättefin.
Ha en fortsatt trevlig födelsedag.


Tisdag...

Idag har det varit den lång och seg dag på jobbet, varför? Jo, vår mail har inte fungerat idag heller. Nu börjar det att bli PANIK med sora bokstäver. En stor del av våra bokningar och förfrågningar kommer via mailen.

Efter middagen så åkte jag och Veronica upp till Solbacken och gjode lite ärenden. När jag ska betala blommorna ringer Kim & Alexandra från Rhodos, tjohoo! Dom har det bara toppen och njuter. Frågade Kim om dom var bruna.
-Aa, det är vi (fniss)
Dom har haft sol och fint väder hela tiden. Ikväll skulle de ut på restaurang och imorgon blir det att hyra bil. Hoppas att det finns bilbälte i baksätet. Som mamma ska man alltid måsta gå och vara orolig (fniss)

Här kommer det bilder från det hotell som dom bor på om jag har förstått barnen rätt.
Det ser ut att vara jättefint.

Nä, nu ska fröken Andersson ta och baka lite bullar. Tilde ska baka muffins. Lite nytta måste man hinna göra idag oxå innan John Blund kommer och säger godnatt.

RSS 2.0